ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Coachella: Η Björk αποτέλεσε μια οάση αισθητικής με τα experimental looks της


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

19 Απριλίου 2023

Coachella: Η Björk αποτέλεσε μια οάση αισθητικής με τα experimental looks της
Instagram/bjork
Όταν η Björk παραδίδει μαθήματα αισθητικής στο Coachella

Ξεκάθαρα η Björk είναι μια καλλιτέχνης που δεν απογοητεύει ποτέ, είναι μια μοναδική persona με μια εντελώς ξεχωριστή φωνή και ένα πολύ διαφορετικό προσωπικό στιλ. Αυτή η μεγάλη καλλιτέχνης-τραγουδίστρια λοιπόν, βγήκε στη σκηνή το πρώτο Σαββατοκύριακο στο Coachella Festival και αποτέλεσε μια όαση γούστου και αισθητικής, μέσα σε μια -κυριολεκτική- έρημο από καουμπόικες μπότες, νέον crop-tops, σκισμένα τζιν και γενικά λάθος looks.

Η Björk εμφανίστηκε στη σκηνή για το act της με μια σειρά από εξαιρετικά outfits από τον Ιάπωνα σχεδιαστή Kei Ninomiya, του οποίου είχε φορέσει ήδη αρκετά looks στο 2023 world tour της. Προς τέρψη των οφθαλμών όσων κουράστηκαν με τα ξεπερασμένα και -ξαναλέω- λάθος looks των παρευρισκομένων και όχι μόνο στο φεστιβάλ, η Ισλανδή τραγουδίστρια έδωσε μια δυνατή συναυλία, με ισχυρό concept και μια δόση της κλασικής «παραξενιάς» που την διακατέχει.

Το set ξεκίνησε με την Björk να φοράει ένα δερμάτινο φόρεμα από την fw 2021 συλλογή του Kei Ninomiya, με αιχμηρές ακίδες και οπτικές ίνες στις άκρες στο μπούστο και με μια διάφανη μαύρη φούστα, που έμοιαζε με πλέγμα. Φυσικά όμως αυτό το outfit ήταν μόνο η αρχή! Στη συνέχεια εμφανίστηκε με ένα ακόμα σχέδιο του ίδιου σχεδιαστή, το οποίο ήταν εξ ολοκλήρου καλυμμένο από μακριές ακίδες, που έμοιαζαν με πλοκάμια θαλάσσιας ανεμώνης ή τις ακίδες του κορωνοϊού -εάν αυτές φωσφόριζαν.

Οι φωτογραφίες σίγουρα αδικούν τα outfits του Kei Ninomiya, αλλά αφού δεν ήμασταν εκεί, ας αρκεστούμε σε αυτές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.