ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Μια καφέ χάρτινη σακούλα; Η Bottega Veneta μας ξεγελά με τη νέα της τσάντα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

25 Απριλίου 2023

Μια καφέ χάρτινη σακούλα; Η Bottega Veneta μας ξεγελά με τη νέα της τσάντα
Bottega Veneta
Κοστίζει $1.9K και δεν είναι φτιαγμένη από χαρτί, αλλά από δέρμα

Με τον Matthieu Blazy στο τιμόνι, ο οίκος Bottega Veneta βγάζει τσάντες που -πραγματικά- κάνουν θραύση. Είναι έξυπνες και αισθητικά ωραίες, ενώ το μέγεθός τους κυμαίνεται από τεράστιες shoulder τσάντες μέχρι μικρές tote τσάντες, οι οποίες μοιάζουν με βιβλιοστάτες.

Αυτή τη φορά η τσάντα που συνεχίζει αυτή την μεγάλη κληρονομιά είναι μια καφέ, δερμάτινη τσάντα, που νομίζεις ότι είναι μια κλασική χάρτινη σακούλα για ψώνια!

Jenny.Gr
Bottega Veneta
Jenny.Gr
Bottega Veneta

Από μια και μόνο φωτογραφία δε θα καταφέρεις να διακρίνεις αν αυτή η τσάντα είναι από δέρμα ή από χαρτί. Η τεχνογνωσία των καλλιτεχνών του οίκου Bottega Veneta είναι τόσο μεγάλη, που κατάφεραν να δημιουργήσουν μια luxe δερμάτινη τσάντα και να την κάνουν να φαίνεται σαν μια απλή καφέ χάρτινη σακούλα.

Ακόμα και οι φωτογραφίες της τσάντας στο site του οίκου δεν «προδίδουν» την πραγματική φύση του προϊόντος, μέχρι να φτάσεις στην φωτογραφία που δείχνει το εσωτερικό της τσάντας και να ανακαλύψεις το μαλακό σουέτ δέρμα.

Μπορούμε να πούμε πως η συγκεκριμένη τσάντα έχει εξιτάρει τον κόσμο, επειδή απλά απορρίπτει τις βασικές νόρμες της Μόδας. Ακριβά αντικείμενα που δεν μοιάζουν παραδοσιακά «ακριβά», αλλά στην πραγματικότητα παρουσιάζονται ως κάτι εξαιρετικά συνηθισμένο.

Jenny.Gr
Bottega Veneta

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.