ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Chloë Sevigny κάνει «ξεκαθάρισμα» στη ντουλάπα της και η Νέα Υόρκη προσκυνά


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

12 Μαΐου 2023

Η Chloë Sevigny κάνει «ξεκαθάρισμα» στη ντουλάπα της και η Νέα Υόρκη προσκυνά
Instagram/chloessevigny
Και ποιος δεν θα ήθελε μερικά κομμάτια από την αξιοζήλευτη γκαρνταρόμπα της διάσημης ηθοποιού;

Και ποιος δεν θυμάται την Chloë Sevigny, το πιο '90s it-girl ever; Αυτή λοιπόν η fashion influencer, όπως θα λέγαμε και σήμερα, αποφάσισε να κάνει ένα ξεκαθάρισμα στην γκαρνταρόμπα της και να μας αφήσει να «περιπλανηθούμε» και να αποκτήσουμε κάποια κομμάτια της ντουλάπας της.

Αν είσαι από τους τυχερούς που σκοπεύουν να κάνουν ένα ταξίδι μέχρι το Manhattan ή αν μένεις εκεί, μη χάσεις αυτό το επικό «ξεπούλημα» της ηθοποιού. Όπως αναφέρει και η ίδια στο Instagram της, εκεί θα βρούμε καθημερινά κομμάτια, βικτωριανά και indie αισθητικής, και φυσικά πάρα πολλά τζιν.

Αυτό το event είναι μέρος μιας σειράς του Instagram, που ονομάζεται #NeverWorns και την παρουσιάζει η Liana Satenstein. Σε αυτή η κειμενογράφος της Vogue παίρνει συνεντεύξεις από stars σχετικά με την γκαρνταρόμπα τους και τους ενθαρρύνει είτε να κρατήσουν είτε να «πετάξουν» κομμάτια που δεν έχουν φορέσει ποτέ.

Μια πολύ όμορφη βιώσιμη ιδέα και φυσικά αν είσαι ένθερμος fan της Sevigny, το να αποκτήσεις κάτι δικό της, έχει την αξία του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.