ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Debbie Harry, το ξανθό είδωλο, στη νέα καμπάνια του Marc Jacobs


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

9 Ιουνίου 2023

Η Debbie Harry, το ξανθό είδωλο, στη νέα καμπάνια του Marc Jacobs
Chris Rhodes
Η «Blondie icon» για την νέα καμπάνια της τσάντας St. Marc

Η απόλυτη ξανθιά, Debbie Harry, παίρνει και αυτή τη θέση της στην νέα καμπάνια του Marc Jacobs για τη νέα τσάντα του οίκου «St. Marc», μαζί με την σχεδιάστρια μόδας Mowalola Ogunlesi, το διάσημο πλέον μοντέλο Lila Moss, τις rappers BK the Rula και Destroy Lonely, όπως επίσης και την κόρη της Gillian Anderson, Ever Anderson.

Η αγαπημένη φίλη και οπαδός του brand ποζάρει στο κέντρο της νέας καμπάνιας του Marc Jacobs. Η «Blondie icon», όπως είναι γνωστή, που πρωτοστάτησε στην new wave σκηνή της Νέας Υόρκης του 1970 από τα «βρώμικα» υπόγεια του θρυλικού club CBGB, φωτογραφήθηκε από τον Chris Rhodes και σε styling της Sydney Rose Thomas.

Η νέα τσάντα του Marc Jacobs «St. Marc», η οποία πρωτοεμφανίστηκε το 2016, κάνει τώρα το comeback ανανεωμένη. Είναι μια σικάτη και τετραγωνισμένη με χρυσές λεπτομέρειες τσάντα. Βγαίνει σε 3 μεγέθη, μεγάλο, μεσαίο και μικρό για όλα τα γούστα, ενώ το όνομά της είναι το μεγαλύτερο ατού της κάνοντας Άγιο τον Marc Jacobs μέσα από μια τσάντα. Τι καλύτερο;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.