ΣΤΙΛ FASHION NEWS

FENDI by Marc Jacobs Summer Capsule 2023: Η πολυαναμενόμενη συλλογή είναι εδώ (και δεν απογοητεύει κανέναν)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Απριλίου 2023

FENDI by Marc Jacobs Summer Capsule 2023: Η πολυαναμενόμενη συλλογή είναι εδώ (και δεν απογοητεύει κανέναν)
Fendi
Όταν η Fendi συνεργάζεται με τον Marc Jacobs, το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο

Μετά την παρουσίαση του Fendi Resort 2023 κατά τη διάρκεια του New York Fashion Week τον περασμένο Σεπτέμβριο, η οποία απέδωσε φόρο τιμής στην 25η επέτειο της πολυαγαπημένης Baguette bag, οι fashionistas ανέμεναν καρτερικά την συλλογή του οίκου σε συνεργασία με τον Marc Jacobs. Η συλλογή επιτέλους αποκαλύφθηκε και φυσικά δεν απογοήτευσε κανέναν.

Συνεχίζοντας να τιμά την θρυλική τσάντα και την πόλη που έπαιξε κεντρικό ρόλο στην pop πολιτισμική ιστορία, κατεξοχήν λόγω της Sarah Jessica Parker από το «Sex and the City», ο Αμερικανός σχεδιαστής συνδυάζει σύγχρονα μοτίβα με σιλουέτες από τα τέλη του αιώνα. Η SS 2023 συλλογή είναι γεμάτη με φλούο κίτρινες αποχρώσεις, που έρχονται σε αντίθεση με την ασημένια, γκρι, μαύρη και λευκή χρωματική παλέτα.

Βλέπουμε το χαρακτηριστικό Fendi Roma logo, λιγάκι «πειραγμένο» από τον Marc Jacobs, πάνω σε ημιδιάφανα πλεκτά ή σε έντονα prints πάνω σε πιο casual ρούχα. Στο επίκεντρο βέβαια της συλλογής βρίσκεται η Baguette bag, με μεγέθη από maxi μέχρι Phone Baguette και Nano. Υπάρχουν φυσικά και πολλά αξεσουάρ, όπως κοσμήματα, καπέλα, γυαλιά ηλίου και παπούτσια.

Η συλλογή FENDI by Marc Jacobs Summer Capsule 2023 θα είναι διαθέσιμη από τις 11.5 σε online και επιλεγμένα φυσικά καταστήματα.

Δείτε τις φωτογραφίες της συλλογής στην παρακάτω gallery!

Πηγή: Hypebae

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.