ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Φίμπι Φίλο είναι έτοιμη να σε ντύσει από πάνω μέχρι κάτω (με τη δική της συλλογή)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

29 Ιουνίου 2023

Η Φίμπι Φίλο είναι έτοιμη να σε ντύσει από πάνω μέχρι κάτω (με τη δική της συλλογή)
Instagram/phoebephiloarchive
Πηγές της αγοράς μοιράζονται επιλεγμένες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο brand της Φίμπι Φίλο, με το πρώτο drop να πραγματοποιείται τον Σεπτέμβριο

Η Φίμπι Φίλο έχει δημιουργήσει μεγάλη ανυπομονησία σχετικά με το νέο της brand και την συλλογή της. Σύμφωνα με το WWD η πρώτη της συλλογή θα περιέχει ready-to-wear κομμάτια, δερμάτινα προϊόντα, γυαλιά ηλίου και παπούτσια. Το πρώτο drop που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο θα περιλαμβάνει πάνω από 150 στιλ, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε ένα online κατάστημα, που αρχικά θα κάνει αποστολές μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και τις Η.Π.Α.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η Φίλο έχει στο μυαλό της για πρόσωπο του brand την Ντάρια Ουερμπόουι, την Καναδοουκρανή πρώην μοντέλο. Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν για μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες καμπάνιες της Celine. Η Ντάρια κάθεται στον πάγκο του μόντελινγκ τα τελευταία χρόνια, αλλά μετράει 276k ακόλουθους στο Instagram και μια τεράστια καριέρα πίσω της.

Η Φίμπι Φίλο, η οποία πάντα κρατούσε σε μια άλφα απόσταση τον τύπο, είναι εξαιρετικά φειδωλή στις δηλώσεις της και στις λεπτομέρειες σχετικά με το brand της μετά την επιβεβαίωση ότι επιστρέφει στην μόδα, ύστερα από ένα διάλειμμα 4 χρόνων.

Τότε η Βρετανή σχεδιάστρια είχε δηλώσει πως θα δημιουργήσει ρούχα και αξεσουάρ «βασισμένα στην εξαιρετική ποιότητα και τον σχεδιασμό. Ανυπομονώ να επιστρέψω και να έχω σχέση με το κοινό μου και τους ανθρώπους παντού. Να είμαι ανεξάρτητη, να ηγούμαι και να πειραματίζομαι με τους δικούς μου όρους είναι πολύ σημαντικό για εμένα».

Οι πηγές αναφέρουν πως η Φίλο σχεδιάζει να καλλιεργήσει τις σχέσεις της με τους καλύτερους πελάτες της από τη Celine, όταν έκανε αυτό το brand συνώνυμο της μοντέρνας κομψότητας και τον εαυτό της έναν από τους πιο σημαντικούς σχεδιαστές με απεριόριστη επιρροή της γενιάς της.

Πηγή: WWD

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.