ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Σίντι Κρόφορντ: Πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της MCM


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Αυγούστου 2023

Σίντι Κρόφορντ: Πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της MCM
Instagram/mcmworldwide
Όταν η Σίντι Κρόφορντ επέστρεψε σε καμπάνια της MCM

Η MCM κάνει μια στροφή και αγκαλιάζει την μεγάλη της κληρονομιά με την τελευταία της καμπάνια, η οποία παρουσιάζει την καραμελένια monogram δερμάτινη τσάντα της και το supermodel των 90’s Σίντι Κρόφορντ.

Η Κρόφορντ, που πόζαρε για πρώτη φορά για την MCM το 1996, εμφανίζεται πάνω σε έναν σωρό από backpacks, tote bags, satchels και τσάντες Σαββατοκύριακού για την φετινή καμπάνια της εταιρείας, ενώ κρατάει το τελευταίο σχέδιο του brand, μια cross-body τσάντα με το χαρακτηριστικό χρώμα.

«Ήταν αρκετά νοσταλγικό για εμένα να ταξιδέψω πίσω στον χρόνο με την MCM, από την πρώτη μας φωτογράφιση» ανέφερε η Σίντι Κρόφορντ, σημειώνοντας ότι οι κλασικές τσάντες του brand, παραμένουν διαχρονικές. Οι κωδικοί της MCM μπορούν να χρονολογηθούν από το 1976.

Η Σαμπίν Μπρούνερ, πρόεδρος και εμπορική διευθύντρια είπε ότι «Η καμπάνια με την Σίντι Κρόφορντ αναδεικνύει τους συνδέσμους με την ιστορική εικονογραφία του brand, γεφυρώνοντας αυτή την κληρονομιά, με τον δυναμισμό της Gen Z. Η Κρόφορντ ως supermodel icon και διαχρονικό σύμβολο, ευθυγραμμίζεται άψογα με τα ιστορικά σχέδια της MCM».

Δες στην παρακάτω gallery τις καλύτερες φωτογραφιές της Ζιζέλ μέχρι σήμερα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.