ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Μπλέικ Λάιβλι: Το ολόχρυσο look που μοιάζει να βγήκε από το Studio 54


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

12 Σεπτεμβρίου 2023

Μπλέικ Λάιβλι: Το ολόχρυσο look που μοιάζει να βγήκε από το Studio 54
splashnews.com
Είναι σαν Dancing Queen, αν και δεν είναι seventeen

Και ενώ είμαστε στη μέση της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης και οι δρόμοι είναι πλημμυρισμένο με stars, καλλιτέχνες και μοντέλα που πηγαίνουν από το ένα show στο άλλο, ο Michael Kors παρουσιάζει την συλλογή του για την Άνοιξη του 2024. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι όλοι οι A listers που είναι στη Νέα Υόρκη θα βρεθούν συγκεντρωμένοι στο show του, όπως και έγινε. Σε ένα σκηνικό δίπλα από τον East River στο Brooklyn, που θύμιζε Κάπρι, ο σχεδιαστής ανάμενε τους καλεσμένους του για να τους καταπλήξει με τη νέα του συλλογή.

Και οι καλεσμένοι του όμως δεν ήθελαν να τον αφήσουν παραπονεμένο και φόρεσαν τα «καλά» τους για να τον τιμήσουν. Ανάμεσά του η Ολίβια Γουάιλντ, η Χάλι Μπέρι, η Έλεν Πομπέο και η Μπλέικ Λάιβλι. Η τελευταία όμως μας ξάφνιασε -ευχάριστα- και εμας. Η πρώην πρωταγωνίστρια του Gossip Girl εμφανίστηκε στο show σαν να ήταν έτοιμη να πάει στο Studio 54 μέρα μεσημέρι.

Φυσικά και δε μας ενόχλησε η χρυσή παγιέτα πριν από τις 8 το βράδυ, ίσα ίσα που μας άρεσε πολύ. Η Μπλέικ έκανε μια εμφάνιση που θα τη θυμόμαστε για χρόνια, με μια ολόχρυση ολόσωμη ολοπάγιετη φόρμα, με τεράστιες καμπάνες στο τελείωμα. Το μπούστο ήταν σε στιλ tank top, που του έδινε έναν πιο casual τόνο -όσο μπορείς σε ένα τέτοιο ρούχο- που το χρειαζόταν, διότι το έκανε και πιο φρέσκο, ενώ στη μέση της φόρεσε μια λεπτή δερμάτινη ζώνη. Τα παπούτσια δυστυχώς δε τα είδαμε ποτέ, αλλά θα ταίριαζαν πανύψηλες πλατφόρμες σε χρυσό. Τα μαλλιά της ήταν και αυτά σε στιλ της δεκαετίας του ‘70, με όγκο και μπούκλες, με το μακιγιάζ να είναι πολύ λιτό και νεανικό. Ευτυχώς το μόνο κόσμημα που φορούσε ήταν ένα ζευγάρι χρυσά κρεμαστά σκουλαρίκια, που ίσως δεν χρειαζόντουσαν, αλλά δεν έκαναν και μεγάλη ζημιά. Μπράβο στη Μπλέικ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.