ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Διάκριση της mat fashion στα Packaging Awards


JTeam

4 Οκτωβρίου 2023

Διάκριση της mat fashion στα Packaging Awards
Το silver βραβείο απέσπασε η mat fashion στον φετινό διαγωνισμό των Packaging Awards, στην κατηγορία Graphic Design Innovation, αναφορικά με το σχεδιασμό των συσκευασιών της νέας συλλογής κεριών και αρωματικών χώρου, Charisma

Η mat fashion πρωτοπορεί για άλλη μία φορά σχεδιάζοντας μία νέα συλλογή με μοναδικές επιλογές σε αρωματικά κεριά και diffusers, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα του τελικού προϊόντος που φτάνει στα χέρια του καταναλωτή, σημαντικό χαρακτηριστικό του brand identity της εταιρείας.

Η συλλογή Charisma περιλαμβάνει τέσσερα εκλεπτυσμένα αρώματα χώρου, με τα αντίστοιχα αρωματικά κεριά τους και σκοπό έχει να προσδώσει στην αγαπημένη γωνία του σπιτιού ή του εργασιακού χώρου μας έναν αέρα ανανέωσης με τις πιο ιδιαίτερες μυρωδιές, τονώνοντας τη διάθεσή μας.

Jenny.Gr

Οι detail-oriented premium συσκευασίες της συλλογής έρχονται να ολοκληρώσουν τη σειρά, ενώ έχουν σχεδιαστεί με τρόπο τέτοιο, όπου μπορούν να προσδώσουν μία high quality αισθητική, όπου τις τοποθετήσεις. Την εικαστική προσέγγιση και τον σχεδιασμό τους, έχει επιμεληθεί η ομάδα της Milk Branding Professionals, υπεύθυνη και για την νέα εταιρική ταυτότητα της mat fashion, ένα πλήρες rebranding με νέο λογότυπο και κεντρικό μύνημα το “Charismatic Life” που αντλεί έμπνευση από όλες εκείνες τις ιδιότητες που καθιστούν το brand χαρισματικό.

Η τελετή απονομής των Packaging Awards 2023 της ΒOUSSIAS Events πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, στο Sofitel Athens Airport στην Αθήνα, επιβραβεύοντας τις επιχειρήσεις που ξεχώρισαν για τις κορυφαίες συσκευασίες της χρονιάς για την καινοτομία, το design, τις τεχνολογίες, τα υλικά, αλλά και την προτίμηση του κοινού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.