ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Dr. Martens συνεργάζεται με την σκανδιναβική GANNI για ένα εντελώς scandi cool μποτάκι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

1 Δεκεμβρίου 2023

Η Dr. Martens συνεργάζεται με την σκανδιναβική GANNI για ένα εντελώς scandi cool μποτάκι
Instagram/drmartensofficial
Η Dr. Martens συνεργάζεται με την GANNI για τα δέκα χρόνια του Dr. Martens Jadon boot

Το σκανδιναβικό brand GANNI μας έχει απασχολήσει πολύ τα τελευταία χρόνια και από ότι φαίνεται θα συνεχίσει να το κάνει. Μετά τις επιτυχημένες συνεργασίες του με την Barbour και την New Balance, η GANNI τώρα συνεργάζεται με την Dr. Martens. Για να γιορτάσει τα δέκα χρόνια του iconic στιλ Dr. Martens Jadon boot, η GANNI ανακατασκευάζει το θρυλικό σχέδιο, κρατώντας όμως τις κίτρινες ραφές, τη χοντρή σόλα και τα κορδόνια.

Τα Dr. Martens είναι εξαιρετικά δημοφιλή στην Gen Z, αλλά και στους Millennials, που τους δημιουργούν νοσταλγικές αναμνήσεις. «Τα Dr. Martens με πηγαίνουν πίσω στα εφηβικά μου χρόνια στα 90’s, την πιο αγαπημένη μου εποχή. Είναι ένα brand με μεγάλη κληρονομιά και οι μπότες τους έχουν γίνει πλέον ένα σύμβολο υποκουλτούρας, αυτοέκφρασης και ατομικότητας» αναφέρει η creative director της GANNI.

Ταγμένη στην βιωσιμότητα η GANNI κατασκεύασε το μοντέλο από ένα μίγμα από ανακυκλωμένα υλικά, όπως ανακυκλωμένος πολυεστέρας και leather-free υλικά, ενώ το μποτάκι είναι ευκολοφόρετο και με σκληρές άκρες.

Τα Ganni x Dr Martens Jadon boot θα είναι διαθέσιμα από σήμερα, 1/12/2023, στα ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα της GANNI και των Dr. Martens.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.