ΣΤΙΛ FASHION NEWS

PANTONE 13-1023 Peach Fuzz: Το χρώμα της χρονιάς αποκαλύφθηκε


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

8 Δεκεμβρίου 2023

PANTONE 13-1023 Peach Fuzz: Το χρώμα της χρονιάς αποκαλύφθηκε
Pantone
Το PANTONE 13-1023 Peach Fuzz είναι το χρώμα για το 2024

Και η στιγμή που η Pantone ανακοινώνει το χρώμα της χρονιάς έφτασε! Για το 2024 λοιπόν έχουμε ένα απαλό ροδακινί ή αν θέλεις την επίσημη ονομασία του PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, του οποίου «η αίσθηση έρχεται και εμπλουτίζει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή μας», σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας.

Το Pantone Color Institute αποφάσισε πως αυτή τη χρονιά χρειαζόμαστε συμπόνια, φροντίδα και ενσυναίσθηση, οπότε όλα αυτά αποτυπώνονται μέσα από τους τόνους του Peach Fuzz. Με την δροσερή, νεανική, αλλά και ζεστή του απόχρωση μπορεί να βοηθήσει υποσυνείδητα τους ανθρώπους σε μερικές δύσκολες καταστάσεις της ζωής τους.

Jenny.Gr
Pantone

«Βλέπουμε μια αύξηση στην σύνδεση με την κοινότητα και τους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο, επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο θέλουν να ζουν οι άνθρωποι και αξιολογώντας τι είναι σημαντικό - αυτό είναι η οικειότητα να είσαι κοντά με όσους αγαπάς. Το χρώμα είναι ένα από αυτά που η ζεστή και φιλόξενη αγκαλιά μεταφέρει ένα αίσθημα συμπονιας και του οποίου η ευαισθησία φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά και εμπλουτίζει τις ψυχές τους» αναφέρει η Λορί Πρέσμαν, η Αντιπρόεδρος του Pantone Color Institute.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.