ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Λάνα Ντελ Ρέι και η SKIMS δημιουργούν μια ονειρική καμπάνια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

19 Ιανουαρίου 2024

Η Λάνα Ντελ Ρέι και η SKIMS δημιουργούν μια ονειρική καμπάνια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Nadia Lee Cohen
Η Λάνα Ντελ Ρέι με την ξεχωριστή αισθητική της και ο φακός της Νάντια Λι Κοέν δημιουργούν μια ονειρική καμπάνια για τη SKIMS

Περίμενε κανείς πως η εταιρεία της Κιμ Καρντάσιαν δε θα έκανε κάτι ηχηρό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Προφανώς και όχι, εφόσον κάθε χρόνο αυτή είναι μια μεγάλη της στιγμή. Αυτή τη χρονιά λοιπόν αποφάσισε να παρουσιάσει μια καμπάνια με ένα ταλέντο αναγνωρίσιμο και αγαπητό από το ευρύ κοινό. Όχι πως οι περσινοί stars από το White Lotus δεν ήταν αγαπητοί και αναγνωρίσιμοι, αλλά όταν μιλάμε για την Λάνα Ντελ Ρέι, σίγουρα υπάρχει μια διαφορά.

Ναι, η Λάνα, η mother of all mothers, πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της SKIMS για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και φωτογραφίζεται από το αγαπημένο παιδί της μόδας, την Νάντια Λι Κοέν. Η καμπάνια είναι σε retro ύφος, με καθαρό αμερικάνικο glamour και κινηματογραφική αισθητική.

«Είμαι μεγάλη fan των SKIMS από την αρχή, οπότε το να πρωταγωνιστώ στην καμπάνια τους για του Αγίου Βαλεντίνου είναι συναρπαστικό. Η συλλογή τους είναι τόσο όμορφη και ονειρική, πράγμα το οποίο έκανε τη συνεργασία μου με την Νάντια Λι Κοέν στο δημιουργικό κομμάτι πολύ διασκεδαστική. Ελπίζω να την αγαπήσετε τόσο όσο κι εγώ» είπε η Λάνα Ντελ Ρέι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.