ΣΤΙΛ FASHION NEWS

February Vibes – εμπνεύσεις με στιλ στο epapoutsia.gr


JTeam

14 Φεβρουαρίου 2024

 February Vibes – εμπνεύσεις με στιλ στο epapoutsia.gr
Λίγο πριν τη νέα σεζόν, εκδηλώνοντας την άφιξη της άνοιξης, το epapoutsia.gr παρουσιάζει την κολεξιόν του για τον Φεβρουάριο - έναν μήνα γεμάτο έμπνευση και φρεσκάδα

Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να δώσεις λίγο φως στην γκαρνταρόμπα σου, και οι προτάσεις για παπούτσια, αξεσουάρ και κοσμήματα περιλαμβάνουν μια ολόκληρη παλέτα ζωηρών χρωμάτων, ειδικά στην υπερμοντέρνα απόχρωση του έντονου κόκκινου.

Casual Charme

Μεταξύ των τάσεων για φέτος, οι trendwatchers επισημαίνουν την τόλμη και τον ασυμβιβασμό. Επίσης και στη μόδα! Αναμένονται αντισυμβατικές λύσεις και «out of the box» εμφανίσεις. Ως συνήθως, η βάση θα είναι τα παπούτσια κορυφαίας ποιότητας, έτοιμα να δώσουν την τελευταία πινελιά στα σύνολά σου. Στο epapoutsia.gr υπάρχουν επιλογές σε φωτεινή απόχρωση της παπαρούνας από την GUESS ή σε κλασικό μαύρο χρώμα - από την ίδια μάρκα.

Σε όσες αρέσει να συνδυάζουν το casual με το βραδινό στυλ θα ενθουσιαστούν με τα μοκασίνια με chunky σόλα των brands Karl Lagerfeld, Dr. Martens και Pinko. Αν προτιμάς τις casual, καθημερινές λύσεις, έχουμε για σένα το πιο μοντέρνο τις τελευταίες σεζόν μοντέλο «Gazelle» από την adidas, διαθέσιμο σε πολλές χρωματικές επιλογές. Αυτό το παπούτσι προσθέτει ελαφρότητα και τονίζει την ατομικότητα.

Μικρές πινελιές, μεγάλο εφέ

Η μηχανή αναζήτησης TagWalk υπολόγισε ότι αυτή τη στιγμή πωλούνται 33% περισσότερες τσάντες σε απόχρωση του έντονου κόκκινου από ό,τι την περασμένη σεζόν. Το κόκκινο έχει προκαλέσει μια συλλογική γοητεία και ο αριθμός των φαν των αποχρώσεων του κατακόκκινου, του βυσσινί, του κερασιού και του ρουμπινί αυξάνεται συνεχώς. Στο epapoutsia.gr μπορείς να βρεις μια τσάντα baguette της GUESS από καπιτονέ απομίμηση δέρματος. Όσες προτιμούν πιο απαλά χρώματα θα ενθουσιαστούν με την προαναφερθείσα τσάντα σε μαύρο χρώμα ή με την καπιτονέ mini εκδοχή με λουράκι αλυσίδα σε δύο χρωματικές επιλογές: μαύρο και κρεμ, της μάρκας Coach. Το πιο σημαντικό είναι να βεβαιωθείς ότι χωράνε όλα όσα χρειάζεσαι.

Οι ζώνες θα έχουν ιδιαίτερη σημασία την επόμενη περίοδο. Όπως λένε οι trendwatchers, θα τις φορέσουμε ως κορσέδες και συχνά θα αντικαθιστούν τη φούστα. Στα outfits θα γίνουν και πάλι το βασικό διακοσμητικό στοιχείο και όχι απλώς ένα λειτουργικό αξεσουάρ μόδας. Λίγο πριν την άνοιξη, αξίζει να βρεις τις καλύτερες προτάσεις για τον εαυτό σου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό στις ζώνες θα είναι και πάλι η αγκράφα, η οποία θα τραβάει τα βλέμματα και θα αποτελεί το «κερασάκι στην τούρτα» κάθε συνόλου. Το epapoutsia.gr προσφέρει ζώνες με εντυπωσιακές και εκφραστικές αγκράφες από μάρκες όπως Marciano Guess, Patrizia Pepe, Guess, Twinset και Tommy Hilfiger.

Στα must-have αξεσουάρ περιλαμβάνονται επίσης δερμάτινα πορτοφόλια σε μορφή φακέλου, καθώς και διακριτικά χρυσά ρολόγια, που αυτή τη στιγμή βιώνουν την αναγέννηση τους. Ο χρυσός άλλωστε γνωρίζει μια αναζωπύρωση της δημοτικότητας και οι πρόσφατες τάσεις λένε ότι αξίζει να επενδύσουμε σε χρυσά κοσμήματα, όπως κάποτε στις επώνυμες τσάντες. Ανάμεσα στα μοντέρνα κοσμήματα ξεχωρίζουν τα μακριά σκουλαρίκια σε στυλ 80s, εκείνα σε μινιμαλιστικό στυλ με γεωμετρική μορφή, καθώς και τα statement κολιέ εμπνευσμένα από εκείνα που κάποτε εμφανίζονταν στην τηλεοπτική σειρά «Sex in the City».

Κλασικές φόρμες υπό νέο πρίσμα

Οι τελευταίες παγκόσμιες επιδείξεις ανδρικής μόδας αποδεικνύουν ότι τα μοκασίνια και τα σκαρπίνια υπερισχύουν έναντι των αθλητικών παπουτσιών. Αυτή είναι η πρώτη τόσο μεγάλη επανάσταση στις τάσεις της ανδρικής μόδας εδώ και χρόνια. Τα slip-on κλειστά παπούτσια Geox και αυτά στην έκδοση με κορδόνια θα δείχνουν υπέροχα σε συνδυασμό με outfits σε στυλ late '90s ή Y2K style. Ωστόσο, οι ανδρικές γκαρνταρόμπες θα εξακολουθήσουν να περιλαμβάνουν casual αθλητικά σε ήπια χρώματα, όπως π.χ. αυτά που δημιουργήθηκαν από συνδυασμό γκρι, λευκού και μαύρου από τον Calvin Klein και που διατίθενται στο epapoutsia.gr.

Stylish πινελιά

Οι άνδρες, όπως και οι γυναίκες, θα προτιμήσουν μικρά αξεσουάρ αντί για μεγάλα αξεσουάρ που κυριαρχούν στο ντύσιμο. Σύμφωνα με τους trendwatchers, οι μινιμαλιστικές φόρμες θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές στην ανδρική γκαρνταρόμπα. Όπως οι ασημένιοι φάκελοι που επιστρέφουν μετά από πολλά χρόνια ως πόρπες στις ανδρικές ζώνες. Το epapoutsia.gr προτείνει ζώνες από τον Calvin Klein και τον Tommy Hilfiger.

Ανάμεσα στα αξεσουάρ για τον Φεβρουάριο, οι άνδρες θα επιλέξουν πορτοφόλια με απλό, τετράγωνο σχήμα. Με μοτίβο σε μορφή πολλαπλασιασμένου μονογράμματος ή απλό, με διακριτικό λογότυπο. Το ίδιο θα ισχύει και για τα ρολόγια. Εάν το στυλ «Mob Wife» θεωρείται η πιο σημαντική τάση για την άνοιξη/καλοκαίρι 2024, οι άνδρες που εμπνέονται από αυτό μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους εκδοχή και τα κοσμήματα που αποτελούνται από ρολόγια θα είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό της. Απλές μορφές, με μαύρο λουράκι ή μια extravagant εκδοχή σε χρυσό χρώμα, είναι οι πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για την επόμενη περίοδο.

Περισσότερες εμπνεύσεις που δίνουν έμφαση στην ατομικότητα και το προσωπικό στυλ μπορείς να βρεις ανάμεσα στις επιλογές February Vibes στην εφαρμογή epapoutsia και online στον ιστότοπο epapoutsia.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.