ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Trash Fashion: Στο show του brand AVAVAV πετούσαν σκουπίδια στην πασαρέλα και έγινε viral


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

26 Φεβρουαρίου 2024

Trash Fashion: Στο show του brand AVAVAV πετούσαν σκουπίδια στην πασαρέλα και έγινε viral
GETTY IMAGES
Τα σχόλια για το προηγούμενο show έγιναν η «έμπνευση» για το φετινό

Μετά την παρουσίαση της ss 2024 συλλογής του brand AVAVAV τα σχόλια ήταν αρκετά αποθαρρυντικά, μέχρι του σημείου να το αποκαλέσουν «σκουπίδι». Με αυτό στο μυαλό η creative director του brand αποφάσισε να πάρει στην κυριολεξία αυτή τη λέξη και να τη μετατρέψει σε show. Το λες και έξυπνη κίνηση σε επίπεδο marketing.

Για την fw 2024 συλλογή του AVAVAV λοιπόν υπήρχαν δύο οθόνες στο background, οι οποίες έδειχναν τα αρνητικά σχόλια απέναντι στην προηγούμενη συλλογή. Στο κοινό που θα θα παρακολουθούσε το show δόθηκαν κουβάδες με σκουπίδια, ώστε να τα πετάνε στα μοντέλα καθώς αυτά θα περπατούν στην πασαρέλα. Και το έκαναν, όλοι. Έβλεπες αυγά, μπανανόφλουδες, μπάλες από χαρτί, μπουκάλια, ακόμα και διάφορα υγρά να εκσφενδονίζονται από τις καρέκλες στην πασαρέλα. Ένα θέαμα σοκαριστικό, αλλά με κάποιο νόημα. Βέβαια τι φταίνε τα μοντέλα, θα ρωτήσεις -και με το δίκιο σου.

Ανάμεσα, λοιπόν, από τα σκουπίδια, τη βρωμιά και τα χυμένα υγρά, τα μοντέλα προσπαθούσαν να περπατήσουν φορώντας oversized φούτερ, φορέματα με κουκούλες, φαρδιά παντελόνια, σκισμένες μπλούζες και διαφάνειες. Είδαμε και μερικά looks που θύμιζαν τον Balenciaga του Ντέμνα, όπως τα γυαλιά ηλίου και τα παντεόνια, αλλά και γενικά το vibe είχε κάτι από Ντέμνα.

Στο τέλος του show η creative director βγήκε στην πασαρέλα και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους περικυκλωμένη από σκουπίδια. Εκτός από αυτό, όμως, της έριξαν και μια τούρτα στο πρόσωπο. Τολμηρή κίνηση, που σίγουρα έκανε... «θόρυβο».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.