ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το brand THEMIS Z αποκαλύπτει τη νέα ss2024 fashion collection


JTeam

17 Απριλίου 2024

Το brand THEMIS Z αποκαλύπτει τη νέα ss2024 fashion collection
Η THEMIS Z, η καταξιωμένη μάρκα lifestyle που ιδρύθηκε από τη γνωστή σχεδιάστρια Θέμις Ζουγανέλη, είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει το λανσάρισμα της πολυαναμενόμενης συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024

Με ρίζες στην πλούσια κληρονομιά της σχεδιάστριας και εμπνευσμένη από την έντονη κουλτούρα της Μυκόνου, η συλλογή ενσωματώνει ένα μοναδικό μείγμα απλότητας, πολυτέλειας και αβίαστου στυλ.

Η συλλογή Alefkandra, η οποία πήρε το όνομά της από το αρχικό όνομα της "Μικρής Βενετίας" στη Μύκονο, αποτίει φόρο τιμής στη λαμπερή εποχή του νησιού τη δεκαετία του '60 και του '70. Αντλώντας έμπνευση από τον καλλιτεχνικό και πολιτιστικό κόμβο που ήταν κάποτε η Μύκονος, κάθε κομμάτι της συλλογής αφηγείται μια ιστορία αβίαστης φινέτσας με ένα quirky twist. Κεντρικό στοιχείο της συλλογής Alefkandra είναι τα μοναδικά μοτίβα της, ζωγραφισμένα στο χέρι σε υφάσματα υψηλής ποιότητας.

Jenny.Gr

Η νέα συλλογή αποτυπώνει την ουσία του καλοκαιριού, με τις ζωηρές αποχρώσεις του γαλάζιου και του φλογερού κόκκινου να χορεύουν πάνω στο ύφασμα, απηχώντας τη ζωηρή ενέργεια της Μυκόνου κατά το ’60 και ‘70. Από φορέματα χωρίς ώμους μέχρι ολόσωμες φόρμες, κάθε κομμάτι είναι διακοσμημένο με τολμηρά, αφηρημένα μοτίβα που παραπέμπουν στο πνεύμα της περιπέτειας και της εξερεύνησης. Με flowy σιλουέτες και ιδιαίτερες λεπτομέρειες, η συλλογή συνδυάζει τη φινέτσα με μια δόση μποέμικης γοητείας.

Η καμπάνια απαθανατίστηκε με φόντο τα γραφικά τοπία και τους ζωντανούς δρόμους της Μυκόνου και μεταφέρει τους θεατές στην καρδιά του μεσογειακού ονείρου. Από τις πολυσύχναστες αποβάθρες του λιμανιού μέχρι τα γαλήνια σοκάκια, κάθε εικόνα «παντρεύει» την πολυτέλεια που χαρακτηρίζει το brand με την απλότητα που συνοδεύει τη ζωή των ντόπιων στο νησί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS