ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Ντούα Λίπα με εντυπωσιακή διαφάνεια στο show του Jacquemus στο Κάπρι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

11 Ιουνίου 2024

Η Ντούα Λίπα με εντυπωσιακή διαφάνεια στο show του Jacquemus στο Κάπρι
GETTY IMAGES
Η διάσημη τραγουδίστρια Ντούα Λίπα με ένα εξαιρετικό look από τον στιλίστα της Ριάνα

Οι fashionistas celebrities δε θα μπορούσαν να λείπουν από το μαγευτικό show του brand Jacquemus στο Κάπρι της Ιταλίας και συγκεκριμένα στην Casa Malaparte, μια εντελώς μοντέρνα βίλα στην άκρη ενός γκρεμού. Το show έγινε για να γιορτάσουν το άνοιγμα της καινούργιας μπουτίκ στο Κάπρι και προς τιμήν των 15 χρόνων του brand. Από αυτή τη γιορτή της μόδας δε θα μπορούσε να λείπει και η διάσημη τραγουδίστρια Ντούα Λίπα.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Η Ντούα Λίπα αγκάλιασε το viral trend της διαφάνειας με ένα μεταξωτό aquamarine φόρεμα, με ντραπέ πλάτη και κλειστό μπούστο. Ένα απίθανο δείγμα της δουλειάς του Σιμόν Πορτ Ζακουμούς, το οποίο ταίριαζε και με τον περιβάλλοντα χώρο. Η τραγουδίστρια επίλεξε να συνδυάσει με το σικάτο αυτό φόρεμα μια μπορντό τσάντα και μπορντό ankle-strap τακούνια -μάλλον για να κομποζάρουν με τα μαλλιά της.

Την τραγουδίστρια έντυσε ο στιλίστας της Ριάνα και deputy creative director στο brand τηε Fenty. Μια από τις λίγες φορές που η Ντούα Λίπα ήταν πραγματικά κομψή και σύγχρονη. Μπράβο!

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.