ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Κέιτ Μπλάνσετ παραδίδει μαθήματα στιλ στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

26 Ιουνίου 2024

Η Κέιτ Μπλάνσετ παραδίδει μαθήματα στιλ στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής
SPLASH via Ideal Image
Με ένα ακόμα αξεπέραστο σύνολο η Κέιτ Μπλάνσετ μας διδάσκει στιλ

Είναι η Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι και φυσικά ο οίκος Armani δε θα μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμα. Στο Giorgio Armani Privé fall 2024 couture show το front row είχε μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά το πρόσωπο που έκλεψε τα φλας των φωτογράφων και τις εντυπώσεις ήταν η διάσημη οσκαρική ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ. Όχι μόνο για το απίθανο σύνολο που φορούσε, αλλά και για τον συνοδό της που δεν ήταν άλλος από τον 16χρονο γιο της.

@gala.fr #cateblanchett #evagreen #jodieturnersmith #naomieharris #armaniprivé #tiktokfashion #pfw ♬ Taylor Swift style cute song(1245108) - RingoHoshi

Η Κέιτ Μπλάνσετ παρευρέθηκε στο show φορώντας -τι άλλο;- ένα Armani. Δίνοντας στον όρο κοστούμι μια άλλη έννοια, η ηθοποιός πόζαρε δυναμικά στους φωτογράφους με το total black look της. Η μαύρη ολόσωμη φόρμα της με το χαμηλό V ντεκολτέ και τις παγετένιες λεπτομέρειες ήταν η δόση κομψότητας που αναζητούμε καθημερινά. Η Κέιτ Μπλάνσετ ολοκλήρωσε το σύνολο με μαύρες μυτερές γόβες, ένα χρυσό-πράσινο δαχτυλίδι και μαύρα γυαλιά ηλίου. Φυσικά όταν βγήκε από το show είχε έναν άσσο στο μανίκι της για extra υλικό. Η ηθοποιός έριξε στους ώμους της ένα μαύρο σατέν σμόκιν, δημιουργώντας μια ανδρόγυνη σιλουέτα που ζηλέψαμε πάρα πολύ.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.