ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Li-LA-LO παρουσιάζει τη νέα καμπάνια «Real Jewels For Real Moments»


JTeam

27 Ιουνίου 2024

Η Li-LA-LO παρουσιάζει τη νέα καμπάνια «Real Jewels For Real Moments»
Πρωταγωνιστεί η νέα Brand Ambassador, Αφροδίτη Λιάντου

Η Li-LA-LO παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια Real Jewels for Real Moments για το Καλοκαίρι 2024 και μας ταξιδεύει απευθείας στην καρδιά του ελληνικού καλοκαιριού, με φόντο τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και το διάχυτο φως του ελληνικού ήλιου. Με πρωταγωνίστρια τη νεαρή ηθοποιό και Brand Ambassador, Αφροδίτη Λιάντου, και Creative Director τον Τάσο Σοφρονίου, ο φωτογραφικός φακός του Κοσμά Κουμιανού απαθανατίζει για άλλη μια φορά μοναδικά τις συλλογές του δημοφιλούς jewerly brand, καθώς το crew της φωτογράφησης επιβιβάζεται σε ένα πολυτελές σκάφος, έτοιμο να σαλπάρει για νέες περιπέτειες με δυνατές συγκινήσεις.

Στη νέα καμπάνια η ταλαντούχα ηθοποιός «αναδύεται» ως άλλη θεά της ομορφιάς, ενσαρκώνοντας την ιδανική γυναίκα της Li-LA-LO, που αποπνέει φρεσκάδα, ζωντάνια και αυτοπεποίθηση. Στις δώδεκα εμβληματικές εικόνες, η ακαταμάχητη Αφροδίτη εκπέμπει μια σοφιστικέ και ήρεμη δύναμη θηλυκότητας, μια δύναμη που χαρακτηρίζει όλες τις γυναίκες που επιθυμούν να βιώνουν την κάθε τους ημέρα με αισιοδοξία, ποιότητα ζωής και απαράμιλλο προσωπικό στυλ. Υπό το φως του εκτυφλωτικού ήλιου και με φόντο τα ζεστά ελληνικά χρώματα, οι εμπνευσμένες δημιουργίες Li-LA-LO επισφραγίζουν τις στιγμές απόλυτης ευτυχίας, λάμψης και κομψότητας.

Jenny.Gr

Με επίκεντρο μερικές από τις πιο εμβληματικές συλλογές του brand, κάθε λήψη κάνει ένα συμβολικό pause στον χρόνο, στη στιγμή και στο συναίσθημα. Είναι η πολύτιμη στιγμή ενός μαγικού ταξιδιού, που βρίθει θετική ενέργεια και απαράμιλλο κάλλος. «Αληθινά κοσμήματα για αυθεντικές στιγμές» είναι εξάλλου σε ελεύθερη απόδοση ο τίτλος της καμπάνιας, και κάθε κόσμημα Li-LA-LO το αποδεικνύει σε κάθε πτυχή της δημιουργίας του. Σχεδιασμένα από έμπειρους τεχνίτες και με γνώμονα την άψογη εφαρμογή, τα κοσμήματα Li-LA-LO συνδυάζουν ευγενή μέταλλα, όπως ο χρυσός 18Κ και το ασήμι 925⁰, με μια ποικιλία αστραφτερών πολύτιμων λίθων όπως διαμάντια, σμαράγδια, ρουμπίνια και τοπάζι. Σε γεωμετρικές, ρευστές ή οργανικές φόρμες, οι δημιουργίες Li-LA-LO απευθύνονται στις γυναίκες που τολμούν να κάνουν stand-out εκφράζοντας τη θηλυκή τους φύση χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος.

Η καμπάνια ῾Real Jewels For Real Moments῾ της Li-LA-LO είναι η πιο ενδεικτική απεικόνιση μιας γιορτής για τη ζωή με διάθεση χιούμορ και αυθεντικές, ανθρώπινες στιγμές που όλοι έχουμε ανάγκη. Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν, σαλπάρουμε παρέα για μια εμπειρία μοναδικής λάμψης και πολυτέλειας, με υπέροχα κοσμήματα για τις πιο απλές καθημερινές, μέχρι τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS