ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Άνια Τέιλορ Τζόι πήρε το «καναρίνι» της στο Wimbledon


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

17 Ιουλίου 2024

Η Άνια Τέιλορ Τζόι πήρε το «καναρίνι» της στο Wimbledon
GETTY IMAGES
Το «καναρίνι» της Άνια Τέιλορ Τζόι κέρδισε τα βλέμματα

Μπορεί το Wimbledon να συγκεντρώνει τους καλύτερους παίκτες τένις στον κόσμο, αλλά πολλές φορές η προσοχή στρέφεται στους παρευρισκόμενους του τουρνουά και τις ενδυματολογικές επιλογές τους. Αυτή τη φορά τα φωτογραφικά φλας έκλεψε η Άνια Τέιλορ Τζόι και το χρωματιστό -οριακά ζωντανό- αξεσουάρ της.

Η διάσημη ηθοποιός παρευρέθηκε στο τουρνουά με τον σύζυγό της ντυμένη εξαιρετικά στιλάτα και με ένα αδιόρατο coolness. Το nude halter-neck μπλουζάκι της με το βαθύ ντεκολτέ, έκανε αντίθεση με το μαύρο γυαλιστερό τσόκερ και η μαύρη mini φούστα έμοιαζε με γλυπτό αγκαλιάζοντας τους γοφούς της. Το αντικείμενο όμως που κέντρισε το ενδιαφέρον και συγκέντρωσε τα βλέμματα δεν ήταν άλλο από την κίτρινη τσάντα της. Η Άνια Τέιλορ επέλεξε να κρατήσει ένα clutch του JW Anderson σε σχήμα κίτρινου καναρινιού. Σαν το clutch περιστέρι, που κράτησε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο And Just Like… Η ηθοποιός το κρατούσε με την ίδια προσοχή και τρυφερότητα που θα κρατούσε και ένα μικρό πτηνό. Έξυπνο, cool και χιουμοριστικό.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES
Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.