ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Χάιντερ Άκερμαν είναι ο νέος creative director του Tom Ford και περιμένουμε πολλά


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

5 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Χάιντερ Άκερμαν είναι ο νέος creative director του Tom Ford και περιμένουμε πολλά
Instagram/tomford
Επιτέλους ο Χάιντερ Άκερμαν βρήκε τη θέση που του αξίζει

Και επιτέλους ο Χάιντερ Άκερμαν πηγαίνει σε έναν οίκο που του ταιριάζει απόλυτα, στον οποίο μπορεί να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και οι τεχνικές του να υμνούνται όπως τους αξίζει. Μας αρέσει λιγάκι ο συγκεκριμένος σχεδιαστής και είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που πηγαίνει στη θέση του creative director στον οίκο Tom Ford. Το avant-garde συναντά το φορέσιμο ρούχο και η έμφαση στη λεπτομέρεια την ασυναγώνιστη ποιότητα.

«Είμαι εδώ και καιρό μεγάλος fan της δουλειάς του Χάιντερ. Βρίσκω τα γυναικεία του και τα αντρικά του ισάξια. Είναι ένας εξαιρετικός κολορίστας, η ραφή του είναι αιχμηρή και πάνω από όλα είναι σύγχρονος. Μοιραζόμαστε αρκετές κοινές ιστορικές αναφορές και δε θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος στο να δω τι θα κάνει με τον οίκο. Υποπτεύομαι πως θα είμαι ο πρώτος που θα σηκωθεί όρθιος να τον χειροκροτήσει τον Μάρτιο» είπε ο ίδιος ο Τομ Φόρντ.

Ο Τομ Φόρντ αποχώρησε από τον οίκο το 2023 και τη θέση του ανέλαβε ο επί χρόνια συνεργάτης του, Πίτερ Χόκινγκς, ο οποίος μετά από δύο συλλογές επίσης αποχώρησε. Αυτή τη φορά με τον Χάιντερ Άκερμαν ελπίζουμε να βρει ο Τομ Φορντ τον creative director που του αξίζει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.