ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Σόφι Τέρνερ πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Louis Vuitton


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

19 Σεπτεμβρίου 2024

Η Σόφι Τέρνερ πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Louis Vuitton
Louis Vuitton
Η νέα τσάντα της Louis Vuitton φοριέται «το μέσα έξω»

Ο γαλλικός οίκος μόδας Louis Vuitton βγάζει στην κυκλοφορία τη νέα τσάντα του, την Neverfull Inside Out και επίλεξε τη Σόφι Τέρνερ για πρωταγωνίστρια της καμπάνιας της. Η αλήθεια είναι πως αυτή η καμπάνια είναι η πρώτη της ηθοποιού για τον οίκο, από όταν έγινε brand ambassador πίσω το μακρινό 2017.

Jenny.Gr
Louis Vuitton

Η Σόφι Τέρνερ, ή αλλιώς γνωστή ως Σάνσα Σταρκ από την επιτυχημένη σειρά Game of Thrones, δέχθηκε τον ρόλο αυτό με την κλασική της χάρη και ευγένεια, ενώ εμφανίστηκε και σε ένα παιχνιδιάρικο video με την Neverfull Inside Out τσάντα που ανέβηκε στον Instagram λογαριασμό της Louis Vuitton.

Η διάσημη τσάντα παρουσιάστηκε στο κοινό πριν από 17 χρόνια και έγινε αμέσως viral, όπως η Speedy, η Alma, η OnTheGo και η Noé. Τώρα με τη νέα της ικανότητα να φοριέται και από τις δύο μεριές και να μεταμορφώνεται σε δύο διαφορετικές τσάντες, προβλέπουμε πως θα λατρευτεί ακόμα περισσότερο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.