CELEBRITIES

Η Σόφι Τέρνερ αποκαλεί το διαζύγιό της «τις χειρότερες ημέρες της ζωής της»


JTeam

16 Μαΐου 2024

Σόφι Τέρνερ
© SPLASH via Ideal Image
Η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, μίλησε πρώτη φορά δημόσια για το χωρισμό της και τα όσα βίωσε

Το Σεπτέμβριο του 2023, η Σόφι Τέρνερ και ο Τζο Τζόνας ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και δύο παιδιά. Ενώ στην αρχή το ζευγάρι φαίνετα να έδειξε ότι χωρίζει φιλικά, γρήγορα η κατάσταση κλιμακώθηκε σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών. Μιλώντας για πρώτη φορά δημόσια για το χωρισμό της, η Σόφι Τέρνερ είπε στη βρετανική Vogue ότι «υπήρχαν μέρες που δεν ήξερα αν θα τα καταφέρω».

Όταν το διαζύγιο ανακοινώθηκε, κυκλοφόρησαν φήμες ότι η Τέρνερ ήταν ένα party girl που αμελούσε τα μητρικά της καθήκοντα. Τότε βρισκόταν στα γυρίσματα μιας βρετανικής τηλεοπτικής σειράς και η εμπειρία, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ήταν «εφιαλτική». «Θέλω να πω, αυτές ήταν οι χειρότερες ημέρες της ζωής μου. Πονούσα γιατί πραγματικά βασανίζω τον εαυτό μου για κάθε κίνηση που κάνω ως μαμά – η μητρική ενοχή είναι τόσο πραγματική! Έπρεπε να λέω διαρκώς στον εαυτό μου “τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια. Είσαι καλή μαμά και ποτέ δεν ήσουν των πάρτι”».

Μερικούς μήνες μετά το χωρισμό τους, η Τέρνερ έκανε μήνυση στο Τζόνας, ισχυριζόμενη ότι κρατούσε τις κόρες τους στη Νέα Υόρκη και δεν έδινε τα διαβατήριά τους. Η Τέρνερ παραδέχθηκε ότι αυτή η εξέλιξη των πραγμάτων ήταν εξαιρετικά δύσκολη για εκείνη. «Υπήρχαν ημέρες που δεν ήξερα αν θα τα καταφέρω. Καλούσα το δικηγόρο μου και έλεγα “δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Απλά δεν μπορώ”. Δεν ήμουν ποτέ αρκετά δυνατή να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Και τελικά, αφού πέρασαν δύο εβδομάδες που ήμουν απόλυτα ράκος, μου θύμισε ότι πάλευα για τα παιδιά μου. Μόλις κάποιος μου πει “κάν'το για τα παιδιά σου” το κάνω. Δεν θα το έκανα για εμένα, αλλά θα βρω τη δύναμη για εκείνα».

Μέσα σε αυτή την δύσκολη για εκείνη περίοδο, απέκτησε μια πολύ καλή φίλη, την Τέιλορ Σουίφτ. Όταν η Τέρνερ την προσέγγισε για να ρωτήσει αν ξέρει κανέναν να νοικιάζει διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, η Σουίφτ της πρόσφερε το δικό της δωρεάν. «Η Τέιλορ ήταν ο ήρωάς μου αυτή τη χρονιά. Δεν έχω υπάρξει πιο ευγνώμων απέναντι σε κάποιον γιατί πήρε τα παιδιά μου και εμένα και μας έδωσε ένα σπίτι και ένα ασφαλές μέρος».

Και παρά το γεγονός ότι το διαζύγιό της δεν ήταν όσο εύκολο φαινόταν αρχικά, η Τέρνερ δεν μιλά άσχημα για το Τζόνας. Εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της με όσα συνέβησαν αλλά τόνισε ότι βασική τους προτεραιότητα είναι τα παιδιά τους. «Είμαι σίγουρη ότι θα καταφέρουμε να βρούμε άκρη. Ο Τζο είναι καταπληκτικός πατέρας στα παιδιά μας και αυτό θέλω μόνο».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.