ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο οίκος Jean Paul Gaultier συνεργάζεται με τον Λουντοβίκ Ντε Σεν Σερνέ για την επόμενη συλλογή Υψηλής Ραπτικής του


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

23 Σεπτεμβρίου 2024

Ο οίκος Jean Paul Gaultier συνεργάζεται με τον Λουντοβίκ Ντε Σεν Σερνέ για την επόμενη συλλογή Υψηλής Ραπτικής του
Instagram/jeanpaulgaultier
Η νέα συνεργασία του οίκου Jean Paul Gaultier υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστη

Και η ανακοίνωση έγινε και οι φήμες επιβεβαιώθηκαν. Ο Λουντοβίκ Ντε Σεν Σερνέ θα είναι ο επόμενος guest designer του οίκου μόδας Jean Paul Gaultier, με τη συλλογή του να παρουσιάζεται τον Ιανουάριο του 2025.

Ο Λουντοβίκ Ντε Σεν Σερνέ γίνεται ο όγδοος guest couturier του οίκου Gaultier, μετά τους Nicolas Di Felice, Simone Rocha, Rabanne’s Julien Dossena, Haider Ackermann, Olivier Rousteing του Balmain, Glenn Martens και Chitose Abe.

Μετά την συνταξιοδότησή του το 2020, ο Γκοτιέ σκέφτηκε την πρωτότυπη ιδέα για τη σειρά Υψηλής Ραπτικής του, να φέρνει κάθε φορά έναν διαφορετικό σχεδιαστή ώστε με έμπνευση την πορεία του Jean Paul Gaultier εδώ και 50 χρόνια να δημιουργεί μια συλλογή ρούχων μέσα από τα δικά του μάτια.

Ο Ντε Σεν Σερνέ πάντως μοιράζεται με τον διάσημο σχεδιαστή αρκετές παρόμοιες αρχές, όπως η ελεύθερη έκφραση της σεξουαλικότητας, το body positivity, το gender fluidity και η συμπερίληψη, ειδικά αν σκεφτούμε ότι ο Γκοτιέ φόρεσε πρώτη φορά φούστα σε άντρα το 1984.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.