ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Τομ Φορντ θα λάβει το Outstanding Achievement Award στα Fashion Awards


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

10 Οκτωβρίου 2024

Ο Τομ Φορντ θα λάβει το Outstanding Achievement Award στα Fashion Awards
SPLASH via Ideal Image
Διότι ο Τομ Φορντ σίγουρα αξίζει αυτό το βραβείο

Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση των Εβδομάδων Μόδας, το British Fashion Council συνέχισε να μας δίνει «τυράκια» για την ετήσια φιλανθρωπική του εκδήλωση, τα Fashion Awards, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 2 Δεκεμβρίου στο Royal Albert Hall του Λονδίνου. Αυτή τη φορά ανακοινώθηκε πως ο Τομ Φορντ, ο πολυτάλαντος σχεδιαστής μόδας, θα είναι αυτός που λάβει το Outstanding Achievement Award.

Ο Τομ Φορντ πούλησε την εταιρεία του στον όμιλο Estée Lauder Cos. το 2022 για 2.8 δισεκατομμύρια δολάρια. Πριν από αυτό όμως ήταν ο άνθρωπος που έκανε την Gucci το πιο hot brand των 90’s και έστρωσε τον δρόμο για τη δημιουργία του ομίλου Kering -πρώην Gucci Group - το 1999. Υπήρξε επίσης creative director του Yves Saint Laurent από το 1999 μέχρι και το 2004.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Ο Τομ Φορντ αποχώρησε από τη θέση του creative director του ομώνυμου brand του και τη θέση του πήρε στην αρχή ο στενός συνεργάτης του Πίτερ Χόκινγκς, ενώ αυτόν τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκε πως ο Χάιντερ Άκερμαν αναλαμβάνει αυτόν τον ρόλο.

Ο πολυτάλαντος αυτός άνθρωπος σκηνοθέτησε και δύο ταινίες, το «A Single Man» και το «Nocturnal Animals», που και για τα δύο έλαβε διθυραμβικές κριτικές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.