ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Αν Χάθαγουεϊ, στην καμπάνια της Versace Icons, είναι πιο δυναμική από ποτέ


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

11 Οκτωβρίου 2024

Η Αν Χάθαγουεϊ, στην καμπάνια της Versace Icons, είναι πιο δυναμική από ποτέ
Versace
Η νέα καμπάνια της Versace Icons με πρωταγωνιστές την Αν Χάθαγουεϊ και τον Κίλιαν Μέρφι

Η ηθοποιός Αν Χάθαγουεϊ μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό στην τελευταία καμπάνια της Versace Icons. Φωτογραφημένη από τους «Mert and Marcus» η καμπάνια μας παρουσιάζει την Αν Χάθαγουεϊ και τον Κίλιαν Μέρφι να φορούν κομμάτια από την κλασική συλλογή της Icons. Η εμφάνιση του Κίλιαν Μέρφι σηματοδοτεί την πρώτη ανδρική συλλογή, ενώ η αγαπημένη ηθοποιός συνεχίζει την μακρόχρονη διαδρομή της γυναικείας συλλογής. Είναι η δεύτερη φορά που οι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν μαζί σε καμπάνια του brand.

Jenny.Gr
Versace

«Μέταλλα, διαφάνειες, δέρμα και αιχμηρές γραμμές -τα Icons που φοράω συνέχεια- πάνω στην Αν Χάθαγουεϊ και τον Κίλιαν Μέρφι. Διαχρονικό, δυναμικό και θρυλικό» αναφέρει η Ντονατέλα Βερσάτσε για την καμπάνια.

Jenny.Gr
Versace

Η καμπάνια «ρίχνει φως» σε ένα νέο βραδινό φόρεμα, μια μια light εκδοχή του μεταλλικού φορέματος της Versace, μαζί με την Medusa ‘95 τσάντα σε δέρμα κροκόδειλου και φυσικά ένα bustier με λεπτομέρεια την Medusa ‘95.

Δες όλη την καμπάνια της Versace Icons στην παρακάτω gallery

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.