ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι δηλώνει πως θα αποσυρθεί σε 2 με 3 χρόνια - Τα σενάρια διαδοχής


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

14 Οκτωβρίου 2024

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι δηλώνει πως θα αποσυρθεί σε 2 με 3 χρόνια - Τα σενάρια διαδοχής
SPLASH via Ideal Image
Ο σχεδιαστής, επιχειρηματίας και ιδρυτής του οίκου Giorgio Armani, Τζόρτζιο Αρμάνι, έδωσε συνέντευξη στην Corriere della Sera

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι, ο ιδρυτής και σχεδιαστής του brand Giorgio Armani, έδωσε μια συνέντευξη στην εφημερίδα Corriere della Sera και ανέφερε πως σχεδιάζει να αποσυρθεί μέσα στα επόμενα δύο με τρία χρόνια. Ο 90χρονος Αρμάνι κρατάει τα χείλη του σφραγισμένα όσον αφορά στα σχέδια διαδοχής του στην εταιρεία την οποία ίδρυσε ο ίδιος το 1975 και συνεχίζει να ελέγχει, μέσα σε μια βιομηχανία όπου οι μεγάλοι όμιλοι όπως η LVMH και η Kering «κάνουν παιχνίδι».

«Μπορώ ακόμα να δώσω στον εαυτό μου δύο με τρία χρόνια ως επικεφαλής της εταιρείας. Όχι παραπάνω, θα είχε αρνητικό αποτέλεσμα» δηλώνει ο Τζόρτζιο Αρμάνι στην εφημερίδα.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Ο σχεδιαστής δεν έχει παιδιά για να αφήσει τον κολοσσό που ίδρυσε και τα σενάρια διαδοχής όλο και φουντώνουν στον μικρόκοσμο της Μόδας. Ο Αρμάνι έχει μια αδερφή και τρία ακόμα μέλη της οικογένειας του να εργάζονται στην εταιρεία, έναν μακροχρόνιο συνεργάτη και ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα να αναφέρονται σε αυτά όλο και πιο συχνά.

«Έχτισα μια δομή, ένα πρότζεκτ, ένα πρωτόκολλο για τη διαδικασία της διαδοχής» δήλωσε στη συνέχεια στην συνέντευξη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.