ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Prada και η Axiom Space παρουσίασαν την διαστημική στολή τους για την αποστολή της NASA


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

17 Οκτωβρίου 2024

Η Prada και η Axiom Space παρουσίασαν την διαστημική στολή τους για την αποστολή της NASA
Axiom Space/Prada
Η διαστημική στολή της Prada και της Axiom Space είναι μόνο η αρχή

Μια ιστορική στιγμή εξελίχθηκε εχθές με τον οίκο μόδας Prada και την Axiom Space να παρουσιάζουν την διαστημική στολή που θα χρησιμοποιηθεί στην Artemis III αποστολή της NASA στη Σελήνη. Τον περασμένο Οκτώβριο ανακοινώθηκε πως η Prada θα συνεργαστεί με την Axiom Space, την εταιρεία που κατασκεύασε τον πρώτο παγκόσμιο εμπορικό διαστημικό σταθμό, σε ένα διαφορετικό project.

Jenny.Gr
Axiom Space/Prada

Στο International Astronautical Congress στο Μιλάνο ο Λορέντζο Μπατέλι, ο διευθυντής marketing της Prada Group, εξέφρασε την περηφάνια του στην παρουσίαση της διαστημικής στολής. Και έχουν ακόμα δρόμο ανέφερε. «Αυτό είναι το πρώτο βήμα μιας μακράς συνεργασίας με την Axiom Space. Μοιραστήκαμε την εμπειρία μας πάνω σε high-performance υλικά, παροχές και τεχνικές ραψίματος και μάθαμε πολλά. Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσουμε να εξερευνούμε νέες προκλήσεις, να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να χτίζουμε νέα σενάρια μαζί».

Jenny.Gr
Axiom Space/Prada

Η στολή είναι ικανή να αντέξει υπερβολικές θερμοκρασίες στον σεληνιακό Νότιο Πόλο και τις πολύ κρύες στις μόνιμα σκιερές περιοχές για τουλάχιστον δύο ώρες. Οι αστροναύτες θα είναι ικανοί να κάνουν διαστημικό περίπατο για τουλάχιστον οκτώ ώρες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.