ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το «ανορθόδοξο» pop up store της Schiaparelli στην Σαγκάη


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

23 Οκτωβρίου 2024

Το «ανορθόδοξο» pop up store της Schiaparelli στην Σαγκάη
FashionNetwork
Ο οίκος μόδας Schiaparelli αποφάσισε να «ανοίξει τα φτερά » του για την Κίνα

Ο οίκος μόδας Schiaparelli έκανε τα πρώτα του βήματα στην Κίνα. Έκανε το ντεμπούτο του λοιπόν στη Σαγκάη με ένα εκπληκτικό προσωρινό κατάστημα, το οποίο θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 6 Νοεμβρίου στο εμπορικό κέντρο Plaza 66.

Το μοναδικό αυτό κατάστημα είναι σχεδιασμένο σαν μια τεράστια κλειδαρότρυπα σε χρυσό χρώμα, η οποία είναι ένα από τα κλασικά σύμβολα της ιδρύτριας του οίκου Elsa Schiaparelli από το 1930. Το κατάστημα, που είναι αδύνατον να μη δεις αν επισκεφτείς το εμπορικό, είναι τοποθετημένο στο ισόγειο και μάλιστα στην κεντρική αίθουσα. Ο οίκος μάλιστα έχει οργανώσει ειδικά τουριστικά tours, ώστε να συστήσει στο κοινό της Κίνας την ιστορία και την παράδοση της Schiaparelli, προσφέροντας τους ντόπιους πελάτες μια γνήσια ενδοσκόπηση στον εκκεντρικό, σικάτο και σουρεαλιστικό κόσμο του οίκου.

Jenny.Gr
FashionNetwork

Το pop up store παρουσιάζει μια αρκετά μεγάλη συλλογή από παπούτσια, δερμάτινα είδη και κοσμήματα, όπως επίσης και RTW κομμάτια, όπως πλεκτά, παλτό και τζιν looks. Τα κομμάτια από την ss24 και aw24 συλλογή είναι διαθέσιμα για δοκιμή στην ιδιωτική σουίτα του εμπορικού κέντρου. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Jenny.Gr
FashionNetwork

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.