ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Hautes Grecians 2022: H Ford Mustang Mach-E ήταν το μοντέλο που έκλεψε την παράσταση στο show


Μάρθα Κουμπάνη

15 Ιουνίου 2022

Hautes Grecians 2022: H Ford Mustang Mach-E ήταν το μοντέλο που έκλεψε την παράσταση στο show
H Ford Mustang Mach-E ήταν το πιο εντυπωσιακό μοντέλο του show με το οποίο ήθελαν να φωτογραφηθούν όλοι

Το Hautes Grecians 2022 πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουνίου και έφερε την μόδα, την ομορφιά και το glam στην Πέτρινη Αποθήκη του Πειραιά.

Το φετινό Hautes Grecians ήταν μία μοναδική εμπειρία για τους πάνω από 900 καλεσμένους που βρέθηκαν εκεί για να θαυμάσουν από κοντά τις δημιουργίες των σχεδιαστών με φόντο το ηλιοβασίλεμα και τη θάλασσα που αγκάλιασαν μοναδικά το μεγαλείο και τη μοναδικότητα της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής. Η φετινή διοργάνωση έφερε το υδάτινο στοιχείο σε πρώτο πλάνο. Το νερό ως ενέργεια, ως θεραπευτική δύναμη, ως πηγή της ζωής και του πλούτου. Το νερό της θάλασσας που μας εξαγνίζει και μας ταξιδεύει. Στο runway συμμετείχαν καταξιωμένοι σχεδιαστές και πρωτοπόροι της Ελληνικής Μόδας: Sotiris Georgiou, 240791ek by Eleni Kavvada, Deux Hommes, Atelier Loukia.

H διοργάνωση στήριξε τους σκοπούς του ELIZA (Εταιρία κατά της Παιδικής Κακοποίησης), δίνοντας όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια που πωλήθηκαν για τα έργο του ΕΛΙΖΑ.

Και από μια υψηλού επιπέδου εκδήλωση, με haute couture δημιουργίες δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα αυτοκινητο υψηλού σχεδιασμού μέσα και έξω.

Jenny.Gr
Photo Credits: Αλίνα Κέκη

Έτσι, λοιπόν, η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E ήταν το ιδανικό αυτοκίνητο να ολοκληρώσει το Hautes Grecians 2022, τον κορυφαίο θεσμό μόδας. Πώς; Μια εντυπωσιακή πορτοκαλί Ford Mustang Mach-E GT άνοιξε την εκδήλωση. Διέσχισε ήσυχα την αυτοσχέδια πασαρέλα που στήθηκε στην προβλήτα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν περνούσε απαρατήρητη. Ήταν άλλωστε ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα του show.

Στη συνέχεια πήρε τη θέση της, στην μία άκρη τoυ runway, με μία λευκή Mustang Mach-E να βρίσκεται από την άλλη. Όταν ο οδηγός στάθμευσε, ένα μοντέλο με κίτρινο, μίνι φόρεμα του σχεδιαστή Sotiri Georgiou, βγήκε από το πίσω κάθισμα και περπάτησε με αυτοπεποίθηση και στιλ μπροστά από τους καλεσμένους, ανοίγωντας το show.

Jenny.Gr
Photo credits: Γιώργος Καραγιωργάκης

Jenny.Gr
Photo credits: Γιώργος Καραγιωργάκης

Jenny.Gr
Photo Credits: Αλίνα Κέκη
Jenny.Gr
Photo credits: Γιώργος Καραγιωργάκης

Jenny.Gr
Photo credits: Γιώργος Καραγιωργάκης

Aκόμη, η Κατερίνα Κεσανλή, η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού που διεξάγη στο επίσημο Instagram account του Jenny.gr σε συνεργασία με την Ford, κατέφτασε στον χώρο του fashion show με το εντυπωσιακό νέο μοντέλο της αμερικανικής εταιρίας, κάνοντας μοναδική είσοδο.

Jenny.Gr
Photo Credits: Αλίνα Κέκη

Αλλά και μέσα στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ, στην καρδιά του βιομηχανικού χώρου, η εντυπωσιακή Ford Mustang Mach-E τοποθετημένη σε περίοπτη θέση (εκεί δηλαδή που της αξίζει) μαγνήτισε τα βλέμματα και αποτέλεσε πόλο έλξης για τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες και selfies στο after party. Όλοι και όλες ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί της.

Jenny.Gr
Photo credits: Aλίνα Κέκη

Η Ford επέλεξε το όνομα Mustang για το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. Οι σχεδιαστές της Mach-E έχουν διατηρήσει τα γνωστά στοιχεία ταυτότητας της οικογένειας Mustang, όπως το μακρύ και δυναμικό καπό, η σχεδίαση των ώμων του αμαξώματος, οι επιθετικοί προβολείς και, το σήμα κατατεθέν, τα πίσω φώτα με τα τρία ανεξάρτητα στοιχεία. Με ένα πολύ έξυπνο τέχνασμα τονίζουν την κουπέ σχεδίαση, καθώς στο πίσω μέρος της οροφής ένα μικρότερης ακτίνας τόξο είναι βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ το πάνω μέρος είναι μαύρο. Το αποτέλεσμα δείχνει την οροφή χαμηλότερη από ότι είναι στην πραγματικότητα και ταυτόχρονα εξασφαλίζει χώρο για τα κεφάλια των επιβατών.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί η ίδια φιλοσοφία. Το ταμπλό αποτελείται από δύο επίπεδα, που παραπέμπουν στο γνώριμο εσωτερικό των Mustang, αλλά με μια τεράστια οθόνη αφής 15,5 ιντσών, με κατακόρυφο προσανατολισμό, στο κέντρο του. Υπάρχει άλλη μία, μικρότερη, οθόνη 10 ιντσων μπροστά από τον οδηγό, που του δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται.

Jenny.Gr
Photo credits: Aλίνα Κέκη

Ένα δυνατό και σύγχρονο αυτοκίνητο με εξαιρετικό, μοντέρνο design και «πράσινη» συνείδηση είναι η απάντηση της Ford στις απαιτήσεις για βιωσιμότητα, της νέας γενιάς. Η Ford δημιούργησε την Mustang Mach-E, ένα πολυτελές SUV, που προσφέρει την απόλυτη άνεση σε συνδυασμό με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Το ελεύθερο πνεύμα της και ο επαναστατικός χαρακτήρας της Ford Mustang Mach-E συνάντησαν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα του Hautes Grecians 2022, σε ένα αξέχαστο show.

Jenny.Gr
Photo credits: Γιώργος Καραγιωργάκης