ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα off-shoulder tops που πάντα ήθελες - 5 updated κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

13 Σεπτεμβρίου 2023

Shopping Alert: Τα off-shoulder tops που πάντα ήθελες - 5 updated κομμάτια
Instagram/camillecharriere
Τα πιο στιλάτα off-shoulder tops, για τη φετινή σεζόν

Μέσα σε όλα αυτά τα trends που έχουμε δει μέχρι στιγμής για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023, υπάρχει και ένα που σίγουρα το έχεις προσέξει, σίγουρα το έχεις δει, απλά δεν του έχει δοθεί -ακόμα- η πρέπουσα σημασία και ο χώρος στα social media. Μιλάμε για την off-shoulder μπλούζα, που κάνει «χαμό» στις βιτρίνες και στα πεζοδρόμια, ενώ αναμένεται να σαρώσει όλη τη σεζόν. Είναι sexy, είναι κομψή και είναι σίγουρα μοντέρνα.

Η off-shoulder μπλούζα ή αλλιώς η μπλούζα με την λαιμόκοψη carmen, μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και να συνδυαστεί -σχεδόν- με όλα τα στιλ. Δεν αποτελεί βραδινό κομμάτι αποκλειστικά, αυτό είναι μια παρωχημένη αποψη. Αν επιλέξεις μια ριπ off-shoulder τότε φυσικά και μπορείς να τη φορέσεις το πρωί, ακόμα και μέσα από το σακάκι σου στη δουλειά. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε 5 στιλάτες off-shoulder μπλούζες για να διαλέξεις την αγαπημένη σου και να δοκιμάσεις και εσύ το μεγάλο αυτό trend. Καλά ψώνια!

1. Calvin Klein jeans - Μπλουζάκι μαύρο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Guess - Μπλουζάκι εκρού - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Lauren Ralph Lauren - Μπλουζάκι κοντομάνικο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Only - Μπλουζάκι μωβ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Celestino - Μπλουζάκι φούξια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.