ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Οι πιο κομψές μπλούζες για το γραφείο (και όχι μόνο)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

17 Οκτωβρίου 2023

Shopping Alert: Οι πιο κομψές μπλούζες για το γραφείο (και όχι μόνο)
Instagram/juliesfi
Αν θέλεις να αγοράσεις κομψά tops για το γραφείο και για τις εξόδους σου, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος

Και κάθε πρωί έχεις το ίδιο «μαρτύριο» με την ανοιχτή ντουλάπα και τα ερωτήματα για το τι να βάλεις και αν είναι κομψό και στιλάτο να βομβαρδίζουν το μυαλό σου. Λογικό, όλοι το έχουμε περάσει, ειδικά αν δεν έχεις δημιουργήσει μια γκαρνταρόμπα που όλα -σχεδόν- τα κομμάτια της να ταιριάζουν μεταξύ τους. Επίσης το ίδιο συμβαίνει αν δεν έχεις χωρισει έξυπνα την ντουλάπα σου σε είδη ρούχων π.χ πουκάμισα, μπλούζες, ζακέτες ή σε υφάσματα π.χ κοτλέ, μετάξι, βαμβάκι.

Γενικά ο τρόπος που τακτοποιείς την ντουλάπα σου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο να ντύνεσαι σωστά και γρήγορα, όπως και στο να αξιοποιείς στο έπακρο όλα σου τα ρούχα. Αν όμως τα έχεις κάνει όλα σωστά και έχεις μια ντουλάπα άριστη και μια γκαρνταρόμπα με ποιοτικά και στιλάτα κομμάτια, αλλά ακόμα περνάς αρκετή ώρα το πρωί για να αποφασίσεις τι να φορέσεις στο γραφείο, ένας είναι ο λόγος και μια είναι η λύση. Σου λείπουν μερικά tops για το γραφείο και πρέπει να τα αγοράσεις. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις 5 κομψά tops για το γραφείο και όχι μόνο, τα οποία μπορείς να τα αγοράσεις με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. The Kooples - Μακρυμάνικο τοπ σε λευκό χρώμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Zadig&Voltaire - Μαύρη φλοράλ μπλούζα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Toi & Moi - Ημιδιάφανη μπλούζα σε polka dot τύπωμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Attrativo - Τοπ με φλοράλ μοτίβο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Toi & Moi - Μπλούζα σε στυλ πουκαμίσου με εμπριμε abstract τύπωμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.