ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα πιο κομψά φορέματα για χειμερινό γάμο - 6 elevated κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

23 Νοεμβρίου 2023

Shopping Alert: Τα πιο κομψά φορέματα για χειμερινό γάμο - 6 elevated κομμάτια
Instagram/alexachung
Αν είσαι καλεσμένη σε χειμερινό γάμο, σου έχουμε τα πιο κομψά φορέματα

Είσαι «Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη» ή αναγκάζεσαι να παρευρίσκεσαι σε γαμήλιες δεξιώσεις χάριν κοινωνικότητας; Όποιο και από τα δύο αν συμβαίνει, ο κοινός παρονομαστής είναι το ότι κάτι πρέπει να φορέσεις. Οι γάμοι είναι μια ειδική περίσταση, ειδικά στην Ελλάδα, όπου όλοι βάζουν τα δυνατά τους να εντυπωσιάσουν τους παρευρισκόμενους, χωρίς όμως να υποβαθμίσουν το look της νύφης. Το καλοκαίρι είναι πιο εύκολα τα πράγματα, όσον αφορά στο outfit. Τι γίνεται όμως τον χειμώνα;

Αν είσαι καλεσμένη σε χειρινό γάμο, σίγουρα οι γυαλάδες και οι λάμψεις είναι από τα must. Το φόρεμα είναι μια πολύ καλή επιλογή, είτε maxi, είτε midi με ένα σικάτο blazer ή ένα ποιοτικό παλτό από πάνω. Μη θεωρήσεις ότι το μόνο παπούτσι που μπορείς να βάλεις είναι οι γόβες. Δοκίμασε μπότες με λεπτό τακούνι, πέδιλα με καλσόν ή ακόμα και slingbacks. Εμείς βρήκαμε τα πιο κομψά φορέματα για έναν χειμερινό γάμο και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Sister Jane - Midi "Fantasy Gem" - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Answear Lab - Στράπλεσ πλεκτό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Victoria Beckham - Αμάνικο με V ντεκολτέ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Stine Goya - Από ανάγλυφο υλικό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Stine Goya - Με ανοιχτή πλάτη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. Twinset - Με διαφάνειες - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.