ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα πιο cool φούτερ του χειμώνα - Δοκίμασέ τα ακόμα και με το blazer σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

10 Δεκεμβρίου 2023

Shopping Alert: Τα πιο cool φούτερ του χειμώνα - Δοκίμασέ τα ακόμα και με το blazer σου
Instagram/miumiu
Σου βρήκαμε τα πιο cool φούτερ, για να κάνεις τους πιο στιλάτους συνδυασμούς

Ποιος περίμενε ότι θα βλέπαμε στην πασαρέλα μεγάλου οίκου μόδας το απλό, ταπεινό και αθλητικό φούτερ; Το είδαμε όμως και μας άρεσε -πραγματικά- πάρα πολύ. Η Miu Miu επέλεξε να μας δείξει πως γίνεται το νέο business casual και από ότι φαίνεται γίνεται μόνο με φούτερ με κουκούλα. Φυσικά και εσύ θυμάσαι τον εαυτό σου να φοράει φούτερ με κουκούλα μέσα από παλτό και tailored παντελόνι ήδη από το 2019, αλλά ο συνδυασμός με midi φούστα, καλσόν και peep-toe παπούτσι δεν μας είχε «σκάσει» ακόμα.

Το 2023 και το 2024 το φούτερ συνδυάζεται με ό,τι μπορείς να φανταστείς και φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορείς να επιλέξεις κάποιο με φερμουάρ ή χωρίς και να το συνδυάσεις το πρωί με το τζιν παντελόνι σου και τα μπορντό sneakers σου, το απόγευμα με τη mini φούστα σου και τα αρβυλάκια σου και το βράδυ με το oversized blazer σου και το ψηλόμεσο tailored παντελόνι σου. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο cool φούτερ με κουκούλα του χειμώνα (χωρίς φερμουάρ) και σου τα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Polo Ralph Lauren - Μπλέ καπιτονέ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Answear Lab - Μακρύ με γράμματα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Joop! - Κόκκινο με φαρδιά κορδόνια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Tommy Jeans - Κρεμ βαμβακερό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Pepe Jeans - Βαμβακερό μαύρο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.