ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Το λευκό υφασμάτινο παντελόνι που συνδυάζεται με όλη σου τη ντουλάπα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Φεβρουαρίου 2024

Shopping Alert: Το λευκό υφασμάτινο παντελόνι που συνδυάζεται με όλη σου τη ντουλάπα
Instagram/hannaschonberg
Το ευκολοσυνδύαστο λευκό υφασμάτινο παντελόνι είναι πάντα μια καλή επένδυση

Τα βασικά κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας είναι -όπως έχουμε αναφέρει και σε περασμένο άρθρο- δέκα. Εκτός, όμως, από αυτά υπάρχουν και μερικά ακόμα, τα οποία είναι συμπληρωματικά και βοηθούν ακόμα περισσότερο την γκαρνταρόμπα σου να συνδυάζεται μεταξύ της και να δημιουργεί κομψά και διαχρονικά σύνολα. Ένα από αυτά είναι και το λευκό παντελόνι.

Το λευκό υφασμάτινο παντελόνι δεν φοριέται μόνο το καλοκαίρι και ειδικά αυτή τη σεζόν είχε την τιμητική του αφού το total white τον χειμώνα ήταν ένα από τα μεγαλύτερα trends. Το λευκό υφασμάτινο παντελόνι μπορεί να σε πάει από το γραφείο μέχρι το ποτό το βράδυ και από το brunch στο δείπνο με την ευκολία ενός... χαμαιλέοντα. Ναι, έχει ακριβώς τις ίδιες ικανότητες όπως το μαύρο υφασμάτινο παντελόνι, απλά είναι σε πιο φωτεινό χρώμα. Αν δεν έχεις αυτό το κομμάτι ακόμα στη ντουλάπα σου ή θα ήθελες να αποκτήσεις ακόμα ένα, τότε ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Answear Lab - Με τσάκιση - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Tommy Hilfiger - Σε ίσια γραμμή - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. MAX&Co. - Με τσάκιση - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Toi & Moi - Με πλαϊνές τσέπες - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Polo Ralph Lauren - Cropped - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.