ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Job hunt: Τι να φορέσεις σε μια χειμερινή συνέντευξη για δουλειά


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

1 Φεβρουαρίου 2024

Job hunt: Τι να φορέσεις σε μια χειμερινή συνέντευξη για δουλειά
Instagram/chloecleroux
Αν δεν ξέρεις τι να φορέσεις στη συνέντευξή σου, συνέχισε να διαβάζεις αυτό το άρθρο

Το «τι να φορέσουμε σε μια συνέντευξη για δουλειά;» είναι ένα από τα πιο συχνά ερωτήματα στις μέρες μας. Είναι μια συνθήκη στην οποία θέλουμε να εντυπωσιάσουμε, χωρίς να τρομάξουμε, να φανούμε επαγγελματίες, αλλά όχι βαρετοί και να μας θυμούνται, αλλά για καλό. Υπάρχει μεγάλη πίεση για να φανούμε κατάλληλοι για τη δουλειά, που ξεχνάμε ότι το μεγαλύτερο ατού μας, είναι η προσωπικότητά μας.

Αρχικά, όταν πάμε σε μια συνέντευξη γνωρίζουμε το περιβάλλον εργασίας, δηλαδή είναι μια π.χ δικηγορική εταιρία, που έχει αυστηρό και συντηρητικό dress code; Είναι μια διαφημιστική, στην οποία το πώς ντύνεσαι δεν παίζει κανένα ρόλο; Είναι μια εταιρία με ρούχα; Το βασικό οπότε είναι αυτό, να γνωρίζουμε το dress code και το περιβάλλον εργασίας. Στη συνέχεια ξέροντας προφανώς ποιο είναι το προσωπικό μας στιλ, προσπαθούμε να συνδυάσουμε αυτά τα δύο. Να φέρουμε δηλαδή εμάς μέσα στα πλαίσια του dress code που προστάζει η μελλοντική εργασία μας. Καλό είναι να δείξουμε τον χαρακτήρα μας μέσα από τα ρούχα μας, αλλά να φανεί πως ταιριάζουμε και στο εταιρικό κλίμα. Ακούγεται λιγάκι δύσκολο, αλλά αν καταλάβεις το σκεπτικό, είναι εξαιρετικά απλό. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε αρκετές επιλογές για looks συνέντευξης, οι οποίες καλύπτουν τις περισσότερες καταστάσεις. Ρίξε μια ματιά και πάρε την έμπνευση που χρειάζεσαι. Κράτα σημειώσεις!

Δες στην παρακάτω gallery τις πιο hot καφέ μπότες σε έκπτωση και αγόρασε την αγαπημένη σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.