ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Η μαύρη βραδινή τσάντα που θέλεις να τη «βγάλεις βόλτα»


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Φεβρουαρίου 2024

Shopping Alert: Η μαύρη βραδινή τσάντα που θέλεις να τη «βγάλεις βόλτα»
Instagram/josephineskriver
Η μαύρη βραδινή τσάντα που σε κάνει να θέλεις να βγεις από το σπίτι

Και ετοιμάζεσαι να βγεις το βράδυ για το ποτό σου ή για το δείπνο σου με όλη τη χαρά και προσμονή της βραδιάς που έρχεται. Δοκιμάζεις διάφορα ρούχα και καταλήγεις σε αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση -τις περισσότερες φορές. Από εκεί και πέρα έρχεται η ώρα του styling, η ώρα των αξεσουάρ ή αλλιώς η ώρα του παιχνιδιού. Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του styling είναι η τσάντα.

Η βραδινή τσάντα πρέπει να είναι και πρακτική και στιλάτη. Ναι, ένα clutch μπορεί να είναι σύγχρονο και κομψό, αλλά στο θέμα της πρακτικότητας υστερεί λίγο διότι σε αναγκάζει να το κρατάς συνεχώς. Η μικρή τσάντα χειρός από την άλλη μεριά όμως σου δίνει το ελεύθερο να την περάσεις στον καρπό σου και να χρησιμοποιείς όπως θέλεις εσύ το χέρι σου. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε τις 6 βραδινές μαύρες τσάντες που θα σε κάνουν να θέλεις να βγεις από το σπίτι. Αγόρασε την αγαπημένη σου με ένα απλό κλικ και καλά να περάσεις!

1. Patrizia Pepe - Από φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. MARC JACOBS - Στο χαρακτηριστικό σχήμα "M" - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Liu Jo - Με ζιργκόν - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Jacquemus - Με χρυσό κρίκο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. MVP Wardrobe - Με κρύσταλλα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. Michael Kors - Με πούπουλα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.