ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Polo μπλουζάκια για cool και στιλάτα ανοιξιάτικα looks


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

9 Μαρτίου 2024

Shopping Alert: Polo μπλουζάκια για cool και στιλάτα ανοιξιάτικα looks
SPLASH via Ideal Image
Ένα polo μπλουζάκι θα σε «σώσει» αυτή την άνοιξη

Αν έχεις παρακολουθήσει έστω και λιγάκι τις τάσεις της μόδας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024, τότε σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει αυτά τα preppy μπλουζάκια που τα φορούσαμε μανιωδώς στα early 00’s, με σηκωμένο τον γιακά και σε εξαιρετικές περιπτώσεις σετάραμε δύο μαζί, το ένα πάνω από το άλλο πάντα με τον γιακά όρθιο, να είναι παντού. Ναι, αυτά τα polo μπλουζάκια επανήλθαν και σαρώνουν τις βιτρίνες των καταστημάτων, θυμίζοντας Y2K εποχές.

Ναι, μπορεί παλιά να συνδυάζονταν με χαμηλοκάβαλα τζιν παντελόνια, φαρδιές ζώνες, διάφανα κολιέ και σαγιονάρες σε φλούο χρώματα, αλλά αυτή τη σεζόν -ευτυχώς- το preppy νίκησε το kitsch και θα τα απολαύσουμε με ψηλόμεσα tailored παντελόνια, oversized βερμούδες και blazer, maxi μεταξωτές φούστες ή ακόμα και ball φούστες με floral prints. Αν θέλεις και εσύ ένα polo μπλουζάκι στη ντουλάπα σου, σου έχουμε βρει τα 5 πιο cool και σύγχρονα για να δημιουργήσεις τα δικά σου looks. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Tommy Jeans - Από πλεκτό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Tommy Hilfiger - Με υψηλή περιεκτικότητα σε βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Polo Ralph Lauren - Βαμβακερό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. RALPH LAUREN - Από ελαστικό βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. United Colors of Benetton - Με υψηλή περιεκτικότητα σε βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.