ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα λευκά sneakers που θα φοράς ακόμα και στο γραφείο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

13 Μαρτίου 2024

Shopping Alert: Τα λευκά sneakers που θα φοράς ακόμα και στο γραφείο
Instagram/anoukyve
Αν θέλεις να φοράς sneakers στο γραφείο, αυτά είναι τα 5 κομμάτια που χρειάζεσαι

Αν η εργασία σου δεν έχει αυστηρό dress code και είσαι ελεύθερη να φοράς ό,τι σου αρέσει - μέσα στα εργασιακά πλαίσια πάντα- τότε είσαι από τις τυχερές που δεν είσαι αναγκασμένη να φοράς κάθε μέρα τακούνια ή στενά παπούτσια. Φυσικά και αυτά τα παπούτσια δείχνουν ωραία και πολύ θηλυκά στο πόδι και αναδεικνύουν ένα outfit, αλλά κάθε μέρα είναι αρκετά δύσκολο τα να «υπομένεις». Ευτυχώς όμως για σένα λοιπόν που υπάρχουν τα λευκά κομψά sneakers, τα οποία μπορούν να «λειτουργήσουν» ακόμα και σε περιβάλλον γραφείου.

Δοκίμασε ένα ζευγάρι λεπτοκομμένα ολόλευκα δερμάτινα sneakers ή με μικρές χρωματιστές λεπτομέρειες που δεν τραβούν τόσο την προσοχή. Μπορείς να τα συνδυάσεις με πάρα πολλά κομμάτια από την γκαρνταρόμπα σου, όπως με ένα loose κοστούμι, ένα σεμιζιέ φόρεμα, ένα tailored παντελόνι και ένα πουκάμισο ή ακόμα και μια midi μεταξωτή φούστα. Πολύ σημαντική λεπτομέρεια: Να είναι πάντα πεντακάθαρα και χωρίς φθορές. Αν θέλεις και εσύ ένα ζευγάρι λευκά sneakers με αέρα γραφείου, τότε σου έχουμε στην παρακάτω λίστα τα 5 που αξίζει να επενδύσεις αυτή την άνοιξη. Ρίξε μια ματιά και αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. TOMMY HILFIGER - Με στρογγυλή μύτη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Puma - Από συνδυασμό φυσικού και οικολογικού δέρματος - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Axel Arigato - Με λεοπάρ λεπτομέρεια - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. PEPE JEANS - Με χαμηλό τακούνι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Geox - Από απομίμηση δέρματος - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.