ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Οι boho πλατφόρμες είναι must για το καλοκαίρι του 2024 - 5 cool κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Μαρτίου 2024

Shopping Alert: Οι boho πλατφόρμες είναι must για το καλοκαίρι του 2024 - 5 cool κομμάτια
Instagram/chloe
Οι boho πλατφόρμες κάνουν το comeback

Μετά την εκπληκτική fw2024 συλλογή της Χιμένα Καμάλι για τον οίκο Chloe, το boho look είναι και επίσημα στον κατάλογο με τις μεγάλες τάσεις για τον επόμενο χειμώνα. Αν θέλεις όμως να είσαι μπροστά από τις εξελίξεις και να φορέσεις από σήμερα την τάση του αύριο, δοκίμασε το boho από αυτό το καλοκαίρι. Ένας πολύ εύκολος τρόπος για να το ενσωματώσεις στην γκαρνταρόμπα σου είναι με ένα ζευγάρι πλατφόρμες.

Ναι, οι πλατφόρμες μπορεί να μην «περπάτησαν» στην πασαρέλα της Chloe, αλλά «κάθισαν» στην πρώτη σειρά στα πόδια διάσημων κυριών, όπως της Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ, της Σιένα Μίλερ και άλλων. Chunky, δερμάτινες, σουέτ, με μεταλλικές λεπτομέρειες και πάνω από όλα ψηλές και άνετες οι boho πλατφόρμες θα είναι από τα must του καλοκαιριού. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε 5 cool κομμάτια για να επενδύσεις και να είσαι έτοιμη για τις καλοκαιρινές σου εξόδους. Με ένα απλό κλικ μπορείς να αγοράσεις το αγαπημένο σου ζευγάρι. Καλά ψώνια!

1. CLARKS - Δερμάτινες πλατφόρμες ταμπά - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Answear Lab - Από απομίμηση σουέτ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Envie Shoes - Δερμάτινες ταμπά - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. LAVISTA - Με μεταλλικές λεπτομέρειες - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Michael Kors - Με σόλα από σχοινί - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.