ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα ανοιξιάτικα cardigans που θέλεις στη ντουλάπα σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

23 Μαρτίου 2024

Shopping Alert: Τα ανοιξιάτικα cardigans που θέλεις στη ντουλάπα σου
Instagram/tinvcb
Την άνοιξη του 2024 δε θα βγάζεις από πάνω σου αυτα τα 5 κομψά cardigans

Η άνοιξη είναι μια εποχή στην οποία ο καιρός είναι εξαιρετικά απρόβλεπτος και ο καταλληλότερος και πιο έξυπνος τρόπος ντυσίματος είναι το layering. Το στιλ «κρεμμύδι», που λέμε χαριτολογώντας, είναι το μοναδικό ταλέντο να ντύνεσαι με λεπτά ρούχα, βάζοντας το ένα πάνω από το άλλο, δημιουργώντας ένα στιλάτο, αλλά και πρακτικό αποτέλεσμα. Κυρίαρχο ρόλο σε αυτό το στιλ παίζουν τα cardigans, οι ζακέτες δηλαδή, οι οποίες είναι και από τα must κομμάτια της άνοιξης.

Τα ανοιξιάτικα cardigans μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους, να ενσωματωθούν σε πολλά και διαφορετικά στιλ, ενώ -πολύ εύκολα- μπορούν να φορεθούν και μόνα τους. Το πιο διαδεδομένο σύνολο για αυτή την άνοιξη είναι ένα λευκό t-shirt, ένα cardigan με το πανω κουμπί κουμπωμένο, ένα tailored παντελόνι, μια ζώνη, ένα καπέλο jockey και 90’s γυαλιά ηλίου. Αν θέλεις και εσύ να αποκτήσεις vestatile cardigans στη ντουλάπα σου, τότε ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Sandro - Με δύο μπροστινές διακοσμητικές τσέπες με κουμπί - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Mos Mosh - Από άνετο βαμβακερό υλικό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Polo Ralph Lauren - Με λογότυπο στο στήθος - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Pepe Jeans - Από τη σειρά Pepe Future - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Gant - Ribbed - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.