ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Στιλάτα & άνετα - 5 μαύρα φλατ παπούτσια για κάθε μέρα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

31 Μαρτίου 2024

Shopping Alert: Στιλάτα & άνετα - 5 μαύρα φλατ παπούτσια για κάθε μέρα
Instagram/clairerose
Τα φλατ μαύρα παπούτσια είναι ένα από τα μεγαλύτερα must της άνοιξης

Τι πιο άνετο, κομψό και σύγχρονο από ένα ζευγάρι μαύρα φλατ παπούτσια; Ταιριάζουν με οτιδήποτε έχεις στη ντουλάπα σου, όποια προσωπική αισθητική και αν έχεις και σε βγάζουν ασπροπρόσωπη σε πάρα πολλές περιστάσεις. Θέλεις να τα φορέσεις στο γραφείο; Φυσικά και μπορείς. Θέλεις να τα φορέσεις στη βόλτα στα μαγαζιά; Φυσικά και μπορείς. Θέλεις να τα φορέσεις στο δείπνο; Φυσικά και μπορείς. Θέλεις να τα φορέσεις σε γάμο; Φυσικά και μπορείς.

Οι επιλογές των μαύρων φλατ είναι άπειρες, βασικά είναι όσα και τα παπούτσια. Βέβαια υπάρχουν μερικά στιλ που είναι πιο updated από άλλα και ταιριάζουν με πάρα πολλά κομμάτια από την ντουλάπα μας. Οι μπαλαρίνες, τα slingbacks, τα mary janes είναι μερικά από τα αγαπημένα μας μαύρα φλατ παπούτσια αυτή την άνοιξη. Αν θέλεις και εσύ να τα ενσωματώσεις στην γκαρνταρόμπα σου, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις μια ματιά στην παρακάτω λίστα και να αγοράσεις το αγαπημένο σου κομμάτι με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Answear Lab - Με δίχτυ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Alohas - Από φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Answear Lab - Κλείσιμο με πόρπη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Vanda Novak - Διάφανα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Vagabond Shoemakers - Από φυσικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.