ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Ριγέ ανοιξιάτικα πλεκτά που θέλεις στη ντουλάπα σου


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

13 Απριλίου 2024

Shopping Alert: Ριγέ ανοιξιάτικα πλεκτά που θέλεις στη ντουλάπα σου
Instagram/annelauremais
Τα ριγέ πλεκτά είναι μεγάλη τάση αυτή την άνοιξη

Το quiet luxury από πέρυσι έχει έρθει στο προσκήνιο, με αυτή τη χρονιά να το διαφοροποιεί η προσωπική πινελιά και το versatility που χρειάζεται το κάθε look. Κλασικά κομμάτια δείχνουν σύγχρονα με το κατάλληλο styling και το vintage μεσουρανεί. Ένα από τα πιο διαχρονικά, κλασικά και quiet luxury κομμάτια είναι φυσικά το ριγέ πλεκτό ή αλλιώς breton ή αλλιώς μαρινιέρα.

Το ριγέ πλεκτό είναι εντελώς versatile, μπορεί να φορεθεί με πάρα πολλά στιλ και να δώσει έναν preppy αέρα στο εκάστοτε σύνολο. Συνδυάζεται εξαιρετικά με λευκό tailored παντελόνι, με λινό παντελόνι, με μεταξωτή φούστα και φυσικά με τζιν. Μπορείς να το φορέσεις όλο τον χρόνο, αφού είναι μια πολύ στιλάτη λύση για τη δροσιά του καλοκαιριού, την καθημερινότητα της άνοιξης, το κρύο του χειμώνα με το ανάλογο layering και προφανώς την υγρασία του φθινοπώρου. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα 5 πιο στιλάτα ριγέ πλεκτά και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Tommy Hilfiger - 100% βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Morgan - Με υψηλή περιεκτικότητα σε βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Polo Ralph Lauren - Με ribbed τελειώματα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Pepe Jeans - Από τη σειρά Pepe Future - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. VERO MODA - Από σύμμεικτο βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Δώσε νέα διάσταση στη ζωή σου με τις ανανεωμένες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από το JennyGr. Ανακάλυψε τις κρυμμένες δυνατότητές σου και μάθε όλες τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Μην μένεις σε όσα σε κρατούν πίσω, εκμεταλλεύσου τα ανανεωμένα ζώδια του JennyGr και δες τι σου επιφυλάσσει η καθημερινότητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.