ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τα must καλοκαιρινά παπούτσια δεν είναι άλλα από τα διάτρητα φλατ


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

5 Ιουνίου 2024

Shopping Alert: Τα must καλοκαιρινά παπούτσια δεν είναι άλλα από τα διάτρητα φλατ
Instagram/veneti.a
Τα παπούτσια που θα βλέπεις παντού όλο το καλοκαίρι

Αυτή τη σεζόν είναι ξεκάθαρο πως τα παπούτσια που κυριαρχούν είναι τα διάτρητα φλατ. Σε όλα τα χρώματα και σε όλα τα στιλ, από mules και μπαλαρίνες, μέχρι slingbacks και mary janes. Αν και αυτή τη σεζόν τα διάτρητα φλατ είναι παντού, ξεκινήσαμε και τα βλέπαμε από το 2019 και σιγά σιγά ανέβηκαν τη σκάλα της δημοφιλίας.

Τα διάτρητα φλατ παπούτσια λοιπόν είναι ο κρυφός ή και ο φανερός πόθος κάθε γυναίκας αυτό το καλοκαίρι. Ταιριάζουν με πάρα πολλά στιλ, όλες τις ηλικίες και φυσικά μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ ανάλογα με το styling. Για να αποκτήσεις και εσύ ένα ζευγάρι διάτρητα φλατ παπούτσια, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια και καλό καλοκαίρι!

1. Corina - Από ψάθα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Envie shoes - Από συνθετικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Vagabond Shoemakers - Από συνδυασμό φυσικού δέρματος και υφάσματος - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. EXE - Από συνθετικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Answear Lab - Από συνδυασμό συνθετικού δέρματος και υφάσματος - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Αφού διάβασες για τα διάτρητα φλατ παπούτσια, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.