ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Mini καλοκαιρινά φορέματα για όλες τις ώρες - 6 girly κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

9 Ιουνίου 2024

Shopping Alert: Mini καλοκαιρινά φορέματα για όλες τις ώρες - 6 girly κομμάτια
Instagram/juliesfi
Τα mini καλοκαιρινά φορέματα που αξίζουν την προσοχή σου

Έχουμε μιλήσει πολύ για maxi και midi φορέματα, ειδικά καθώς κινούμαστε προς το καλοκαίρι. Φυσικά η άνεση και το versatility που προσφέρουν τα πιο μακριά φορέματα τα κάνουν αυτομάτως πιο εύκολες επιλογές, αλλά μην αποκλείεις από τη ζωή σου τη χαρά και τη δροσιά ένος mini φορέματος. Σίγουρα αξίζει την προσοχή σου!

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και η θέλησή μας να δείξουμε περισσότερο δέρμα όλο και μεγαλώνει. Ναι, περάσαμε τους προηγούμενους 6 μήνες τυλιγμένες σε layers από μαλλί, αλλά επιτέλους ήρθε η ώρα των πιο λαμπερών ημερών. Δείξε τα πόδια σου και παίξε με το στιλ σου. Αν από την άλλη ανησυχείς για το μήκος του ρούχου, φόρεσε από κάτω ένα κοντό ποδηλατικό κολάν. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο girly mini φορέματα του καλοκαιριού, τα οποία μπορείς να φοράς όλες τις ώρες της ημέρας και σου τα παραθέτουμε στην παρακάτω λίστα. Επίλεξε το αγαπημένο σου και αγόρασέ το με ένα απλό κλικ, πληρώνοντας γρήγορα και με ασφάλεια με την Aircash Mastercard, την οποία μπορείς να την παραγγείλεις εύκολα και δωρεάν, online.

Καλά ψώνια!

1. Sister Jane - Με καρό print "Olive Gingham" - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Answear Lab - Με διακοσμητικό φραμπαλά - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. JW Anderson - Με ασύμμετρο τελείωμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Hollister Co. - Από 100% βισκόζη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. ATTRATTIVO - Από 100% βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. Medicine - Από 100% βισκόζη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Αφού διάβασες για τα mini φορέματα, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.