ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Τζιν βερμούδες για την πόλη και το νησί - 5 cool κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Ιουνίου 2024

Shopping Alert: Τζιν βερμούδες για την πόλη και το νησί - 5 cool κομμάτια
Instagram/saraloura
Οι τζιν βερμούδες που θα φοράμε αυτο το καλοκαίρι

Οι τζιν βερμούδες έκαναν την περασμένη χρονιά το μεγάλο comeback και από τότε έχουν μείνει μαζί μας. Αυτά τα λίγο πιο μακριά σόρτς με τα φαρδιά μπατζάκια μας έκλεψαν την καρδιά και μας έκαναν να τα αναζητούμε σε κάθε μας casual εμφάνιση.

Οι τζιν βερμούδες ταιριάζουν με πάρα πολλά κομμάτια από την ντουλάπα μας, όπως με polo μπλουζάκια, λινά πουκάμισα, απλά βαμβακερά t-shirts και φυσικά μεταξωτά lingerie tops. Φοριούνται από το πρωί μέχρι και το βράδυ - για λίγο πιο casual περιστάσεις- ενώ απευθύνονται στις περισσότερες προσωπικές αισθητικές και σε όλες τις ηλικίες. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις 5 πιο cool τζιν βερμούδες του καλοκαιριού και στις παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Μπορείς να αγοράσεις την αγαπημένη σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Karl Lagerfeld Jeans - Από 80% οργανικό βαμβάκι & 20% ανακυκλωμένο βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Gestuz - Από 100% βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Pepe Jeans - Με ίνες ή/και διαδικασίες βιώσιμης παραγωγής - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Funky Buddha - Από 100% βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Calvin Klein Jeans - Από 100% βαμβάκι - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Αφού διάβασες τις πιο cool τζιν βερμούδες, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.