ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Φόρεμα με σφηκοφωλιά: 5 girly σύνολα με το μεγάλο trend


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

12 Αυγούστου 2024

Φόρεμα με σφηκοφωλιά: 5 girly σύνολα με το μεγάλο trend
Instagram/ines_rcdd
Τα φορέματα με σφηκοφωλιά είναι πάντου αυτό το καλοκαίρι

Είδαμε αρκετές τάσεις της δεκαετίας του ‘90 να επιστρέφουν αυτό το καλοκαίρι, αλλά αυτή που άρχισε να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της τελευταία είναι τα φορέματα με τη σφηκοφωλιά. Σίγουρα τα έχεις ξαναφορέσει και μπορεί να έχεις μερικά κομμάτια ακόμα στην γκαρνταρόμπα σου από τότε που ήταν mega trend, αλλά αυτά του 2024 είναι πιο κομψά και πιο ρομαντικά από ποτέ.

Η σφηκοφωλιά είναι ένα -οριακά- διαχρονικό trend, κολακευτικό σε όλους τους σωματότυπους και ηλικίες, όπως επίσης δίνει μια γλυκιά θηλυκότητα στο σύνολο. Μπορεί να μη ενδείκνυται σε πιο formal περιστάσεις, όπως σε γάμους ή black-tie events, αλλά είναι ό,τι πρέπει για άνετα, πρακτικά, ρομαντικά και στιλάτα σύνολα στην πόλη και στο νησί. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο στιλάτα σύνολα με φορέματα με σφηκοφωλιά και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Πάρε την έμπνευση που χρειάζεσαι και κράτα σημιεώσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.