ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Φόρεσε το μαντήλι σου όπως η Έλσα Χοσκ αυτό το καλοκαίρι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

26 Ιουλίου 2024

Φόρεσε το μαντήλι σου όπως η Έλσα Χοσκ αυτό το καλοκαίρι
Instagram/hoskelsa
Η Έλσα Χοσκ λατρεύει τα μαντήλια και μας δείχνει πώς να τα φορέσουμε αυτό το καλοκαίρι

Αυτή τη σεζόν βλέπεις παντού κοπέλες με μεταξωτά μαντήλια στα μαλλιά. Δεν είναι παραίσθηση, ούτε είσαι time traveler, απλά μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα trends του καλοκαιριού, Ναι, το μαντήλι ήρθε για να μείνει αυτή τη σεζόν και να φέρει μαζί του μια νοσταλγία από την εποχή των 50’s και μια boho διάθεση. Είναι ένα αξεσουάρ που χρησιμοποιείται πάρα πολλά χρόνια από γυναίκες όλων των ηλικιών. Είναι ένα κομμάτι ύφασμα σε ορθογώνιο ή τετράγωνο σχήμα, στο οποίο συνήθως υπάρχουν διάφορα μοτίβα. Ανάλογα με το προσωπικό σου στιλ μπορείς να επιλέξεις και το μαντήλι που θέλεις να έχεις.

Το διάσημο μοντέλο, πρώην αγγελάκι της Victoria's Secret, πρώην μπασκετμπλίστρια στη Σουηδία και επιχειρηματίας, Έλσα Χοσκ, έχει μια αγάπη προς αυτό το vintage αξεσουάρ. Το μαντήλι για την Έλσα Χοσκ παίζει σημαντικό ρόλο στην φετινή καλοκαιρινή της γκαρνταρόμπα και βρίσκει συνεχώς νέα σύνολα για να το συνδυάσει. Εμείς βρήκαμε τα έξι πιο στιλάτα και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Κράτα σημειώσεις και πάρε ιδέες για τα δικά σου καλοκαιρινά looks!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.