COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Μεσογειακή σπεσιαλιτέ


25 Ιουλίου 2013

Μεσογειακή κουζίνα με διάφορα λαχανικά.

Υλικά:

  • 4 ψητές πατάτες
  • 3 κ.σ. λάδι
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 μέτρια μελιτζάνα κομμένη σε μικρά κομμάτια
  • 4 τομάτες ψιλοκομμένες χωρίς τους σπόρους
  • 2 κολοκύθια καθαρισμένα και κομμένα σε μικρές φέτες
  • 50 γρ. φρέσκα φασολάκια καθαρισμένα και κομμένα σε λωρίδες
  • λίγο πιπέρι

Διαδικασία:

Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι, κατά προτίμηση βαθύ. Σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 2' να πάρουν χρώμα. Προσθέτετε και τα υπόλοιπα υλικά μέσα στο τηγάνι και συνεχίζετε το μαγείρεμα για 6-8' ακόμα. Ανοίγετε τις πατάτες στη μέση και με ένα κουτάλι βγάζετε λίγο από το εσωτερικό τους. Ανακατεύετε τη μισή ψίχα της πατάτας με τη γέμιση. Τέλος, αφού προσθέσετε πιπέρι, γεμίζετε την κάθε πατάτα με το μείγμα και σερβίρετε αμέσως.

Καλή όρεξη!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.