
Υλικά:
- 4 μεγάλες ντομάτες
- 1 αγγούρι
- 1 μικρή σκελίδα σκόρδο
- 20 ελιές
- 120γρ λευκό τυρί με χαμηλά λιπαρά
- λίγα φύλλα βασιλικό ή μέντα
- 1/4 κούπα ελαιόλαδο
- λίγο μπαλσάμικο
- αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβουμε την κορυφή της ντομάτας και αδειάζουμε το εσωτερικό της όπως στα γεμιστά. Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε το αγγούρι κομμένο σε μικρά κυβάκια, το ίδιο και τη φέτα. Ρίχνουμε τις ελιές, τα φύλλα βασιλικού ή μέντας και το ελαιόλαδο με το σκόρδο θριμματισμένο. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά στο μπολ και προσθέτουμε το αλατοπίπερο. Τέλος γεμίζουμε τις ντομάτες και σερβίρουμε το πιάτο κρύο.
Διαβάζονται Τώρα
- Τα ζώδια της εβδομάδας από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (28/7 - 3/8/25) - Έτοιμοι για μια εβδομάδα που υπόσχεται ξεκαθαρίσματα, επανασυνδέσεις αλλά και δύσκολες αλήθειες;
- Tea: Διέρρευσαν χιλιάδες selfies γυναικών, που μιλούν για τους άνδρες που βγαίνουν ραντεβού
- Ο επιτακτικός λόγος που δεν πρέπει τα παιδιά να έχουν κινητό πριν από τα 13
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.