Υλικά: 4 πατάτες 3 καρότα 2 κρεμμύδια ξερά 1 φλυτζανάκι αρακάς 1 κύβος λαχανικών δυόσμος Αλάτι, πιπέρι Τριμμένη φρυγανιά Εκτέλεση:
Βράζουμε τις πατάτες σε νερό με τον κύβο λαχανικών. Σε άλλο κατσαρολάκι βράζουμε σε αλατισμένο νερό και τα υπόλοιπα λαχανικά. Αφήνουμε να στραγγίξουν καλά και όταν κρυώσουν, τα πολτοποιούμε καλά με πιρούνι. Δοκιμάζουμε και αλατοπιπερώνουμε όσο χρειάζεται. Προσθέτουμε το δυόσμο και λίγη τριμμένη φρυγανιά για να σταθούν. Τέλος, βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο να σταθεί και στη συνέχεια τα πανάρουμε με τη φρυγανιά και ψήνουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.